Dropbox integruosis į Office, o Office į Dropbox

Microsoft ir Dropbox pranešė apie strateginį bendradarbiavimą, kurio rezultatas padės Dropbox ir Microsoft Office vartotojams.

Ateinančių kelių savaičių bėgyje, iOS ir Android įrenginiams skirtos Microsoft Office aplikacijos pasipildys nauju funkcionalumu - integruotu Dropbox palaikymu, kuris leis nesudėtingai prieiti prie Dropbox saugomų Microsoft Office dokumentų. 2015 metų pradžioje, tiek Dropbox web’inė vartotojo sąsaja, tiek ir Office Online palaikys vieni kitų paslaugas leisdami atidaryti, redaguoti ir dalintis failais.

Neseniai, Office 365 prenumeratoriams Microsoft nustojo riboti vietą OneDrive saugyklose, tačiau kompanija pripažįsta, kad Dropbox yra daugelio vartotojų pasirinkimas dokumentų saugojimui internetiniuose debesyse. Dėl šios priežasties daugelio vartotojų Office dokumentams Dropbox tapo „antraisiais namais“ - Dropbox sako, kad Dropbox saugyklose saugoma apie 35 milijardus Microsoft Office dokumentų ir šis naujas Microsoft Office ir Dropbox tandemas turėtų vartotojams palengvinti jų pasiekimo būdus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų