Beats šį mėnesį pradės prekiauti Solo2 Wireless

Tema: Muzika

Beast paskelbė apie savo ketinimą išleisti naujas ausines - Solo2 Wireless ir tai pirmasis kompanijos produktas išleistas po to kai ją įsigijo Apple.

Beats Solo2 Wireless ausinės

Solo2 Wireless ausinės nuo savo Solo2 linijos seserų skirsis tik tuo, kad naujosios ausinės turės galimybę klausytis muzikos nepajungus jų prie įrenginio laidais. Užsimaukšlinus belaides ausines nuo muziką joms transliuojančio šaltinio bus galima nutolti ~10 metrų. Ant ausinių kaušelio esančio „b“ mygtuko pagalba bus galima reguliuoti garsą, atsakyti į telefono skambučius.

Ausinėse naudojami akumuliatoriais leis muzikos klaustytis iki 12 val. Jei kartais pamiršote pakrauti ausines - ne bėda, pajunkite ausinių komplektacijoje esantį RemoteTalkTM laidą ir klausykitės muzikos toliau.

Beats prezidentas Luke Wood, kalbėdamas apie naują savo kompanijos produktą sakė: „mes populiariausias pasaulyje ausines dar labiau patobulinome jų galimybes papildydami beviele Bluetooth funkcija. Solo2 yra pasaulinės klasės produktas dabar prisijungęs ir prie didėjančios sėkmingų belaidžių įrenginių šeimos“.

Solo2 ausinės bus leidžiamos: juodos, baltos, mėlynos ir raudonos (iki metų pabaigos raudonos spalvos ausinės, bent jau JAV bus parduodamos tik Verizon) spalvų ir jas įsigyti bus galima Apple ar jos pasirinktuose autorizuotose prekybos vietose.

Ausinių kaina EU gali būti apie 299€.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų