DxO Optics Pro 8 ribotą laiką nemokama

Išleidusi DxO Optics Pro 9, kompanija kartu su žurnalu Digital Photographer užsiimantiems fotografija ribotą laiką leidžia atsisiųsti DxO Optocs Pro 8 versiją nemokamai. Standartinė aplikacijos Pro versijos kaina 149€.

Nuo dabar iki 2015 metų sausio 31 dienos, tie kas galvoja savo nuotraukų „post-procesingą“ perkelti į kitą aplinką, pavyzdžiui atsisveikinti su Adobe eko-sistema ar ar paeksperimentuoti su kitų aplikacijų galimybėmis (retai, kuri aplikacija tinka viskam ir visose situacijose) turi galimybę DxO Optics Pro 8 išbandyti nemokamai, o jei patiks tai ir toliau ją naudoti.

DxO Optics Pro 8

Dabar DxO išleido jau devintą savo DxO Optics Pro paketo versiją, bet jei niekada nebandėte šios aplikacijos, susipažinimui galite įdiegti aštuntą versiją ir vėliau jei patiks ar trūks tų galimybių, kurios atsirado devintoje - žinosite ką perkate.

Ši aplikacija gali būti taip pat ir sprendimas tiems, kas vis dar svarsto į kokią aplinką perkelti savo nuotraukas iš Aperture, kurios gyvenimo pabaigą Apple jau anonsavo.

Nemokamai (standartinė aplikacijos kaina 149€) atsiųsti DxO Optics Pro 8 galite apsilankę Dxo Optics svetainėje adresu www.dxo.com/intl/dphotographer ir nurodę savo elektroninio pašto adresą, kuriuo bus atsiųstas asmeninis aplikacijos aktyvavimo kodas.

Šis pasiūlymas nėra išskirtinis Mac vartotojams, juo pasinaudoti gali ir vargstantys su Windows.

Norintys naujesnės versijos, DxO Optics Pro 9 gali atsisiųsti jos bandomąją versiją ir patyrinėti šios aplikacijos galimybes 31 dieną nemokamai.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 8 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pabandžiau - LR geriau :)

  2. Pasirode jauna DxO OpticsPro 10 versija.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų