Atnaujinta OS X skirta Skype

Microsoft išleido atnaujintą ir pakeistos išvaizdos OS X skirtos Skype 7 aplikaciją.

Tik ką pasirodė nauja Skype skirtos OS X versija. Šioje versijoje šiek tiek pasikeitė aplikacijos vartotojo sąsajos išvaizda ir dabar ji artimesnė OS X Yosemite vartotojo sąsajos dizainui. Jei naudojate iPhone ar iPad skirtą Skype - atpažinsite kai kuriuos bendrus dizaino elementus.

Šioje versijoje patobulinti video skambučiai, kuriuose bendrauja daugiau nei du pašnekovai, bendrinimas bei pagerintas pokalbių sinchronizavimas su kitais įrenginiais. Aplikacija dabar leidžia naudoti padalintą ekraną siųsti failus ar žinutes kai tuo metu naudojatės video skambučio paslauga.

Naują Skype versiją atsisiųsti galite iš Skype svetainės arba esamą atnaujinti iš Skype meniu pasirinkę „Check for updates“. Jei pasirinksite atnaujinimo metodą, norėdami įgalinti naują versiją turėsite perkrauti Skype aplikaciją.

Žemiau esančiame video galite susipažinti su pakeitimais aplikacijoje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 6 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. aha, gražesnė, tik retai benaudojama :/

  2. Ar eina kaip nors padaryti, kad Skype su Notifications susikalbėtų, turiu omenyje, kad notifications rodytų pranešimus apie prisijungiančius, atsijungiančius draugus (anksčiau Growl galėjo pasirinkti, tai tas rodė, dabar skype pasirinkimuose nebėra kito varianto, tik notifications, bet šis nerodo) ?
    (p.s. žinutes, kai draugai parašo, tai notifications rodo, čia viskas gerai)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų