Tim Cook apie 1970-uose užstrigusią televiziją, Beats ir Steve Jobs

Jei manote, kad dar nepakankamai prisiklausėte Tim Cook kalbant per iPhone 6 ir Apple Watch pristatymą, tai Charlie Rose paskelbė kelias ištraukas iš savo interviu su Apple CEO Tim Cook, kuriose jis dalinasi savo mintimis apie televiziją, pasakoja apie Beats įsigijimą bei parodo koks svarbus Apple yra Steve Jobs.

Artimiausiu metu Charlie Rose paviešins visą interviu su Apple CEO Tim Cook, o dabar paskelbė kelias to interviu ištraukas, kurias manau daugeliui sekančių Apple naujienas bus įdomu pažiūrėti belaukiant viso interviu.

Viename iš paskelbtų interviu epizodų Tim Cook diskutuoja apie Beats įsigijimą, kokia to priežastis ir kas paskatino Apple tai padaryti.

Pokalbio su Charlie Rose metu buvo paliesta ir televizijos tema. Ši tema jau kuris laikas siejama su Apple. Nuo tada kai Steve Jobs pasakė, kad jis pagaliau „nulaužė televiziją“. Sunku pasakyti ką jis turėjo omenyje, tačiau Tim Cook neslepia, kad televizija yra viena iš jo vadovaujamą kompaniją dominančių temų. Pats Tim Cook mano, kad dabartinė televizija bei jos vartotojiška sąsaja yra užstrigusi 1970-uose.

Dažnas mūsų po vienokio ar kitokio Apple žingsnio susimąsto, kaip būtų pasielgęs Steve Jobs, kaip būtų jei jis vis dar būtų gyvas ir vadovautų kompanijai. Neretai, jei koks nors Apple poelgis mums sukelia neigiamas emocijas pagalvojame „šitaip nebūtų jei būtų gyvas Steve“. Tačiau visa tai tik teoriniai pamąstymai. Steve buvo tiek nenuspėjamas, kad apie tai „kaip būtų“ galima spėlioti be galo. Manau, niekas kitas taip daug apie tai „kaip pasielgtų Steve“ negalvoja, kaip dabartinis Apple vadas Tim Cook, kuris užėmė Steve postą, bet ne kėdę, nes Steve kabinetas ketvirtame Apple biuro aukšte stovi nepaliestas - jis toks kokį paliko Steve ir ant to kabineto durų kabo Steve Jobs lentelė. Tai daug pasako apie vidinę dvasią Apple kompanijoje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų