Niujorke žmonės jau rikiuojasi į eilę prie iPhone 6

Temos: Apple, iPhone 6

Nors Apple dar net nepaskelbė iPhone 6 ir apie šį įrenginį ar įrenginius žinoma tik iš gandų, prie Niujorko 5-tojoje aveniu įsikūrusios garsiosios Apple Store jau susidarė laukiančiųjų eilutė.

Tikimasi kad iPhone 6 Apple paskelbs rugsėjo 9 dieną vyksiančio renginio metu. Jei taip nutiks, tikėtina, kad prekiauti iPhone 6 Apple pradės rugsėjo 19 dieną, o gal net ir vėliau. Tačiau tai, kad apie patį telefoną žinoma tik iš gandų ir jis oficialiai dar neegzistuoja - prie Apple Store 5-tojoje aveniu Niujorke jau lūkuriuoja būrelis žmonių.

iPhone 6 laukiančiųjų prie Niujorko 5-toje aveniu įsikūrusios Apple Store eilė. 2014-09-03. Nuotrauka: CNBC
iPhone 6 laukiančiųjų prie Niujorko 5-toje aveniu įsikūrusios Apple Store eilė. 2014-09-03.
Nuotrauka: CNBC

Negalima teigti, kad visi šie šiltais miegmaišiais, krėslais ir termosais ginkluoti žmonės yra išprotėję Apple fanai. Kai kurie tai daro tikėdamiesi susilaukti spaudos dėmesio, kiti stengiasi nugalėti praėjusių metų laukimo čempionus, treti atstovauja kokį nors verslą - kompanijas arba asmeninį - savo vietos eilėje pardavimo.

CNBC žurnalistai apsilankė prie stiklinio Apple kubo ir pakalbino ten laukiančius žmones. Kai kurie užsiėmė eilę rugpjūčio 31 dieną: Joseph Cruz ir Brian Ceballo atrtovaujantys „BuyBackWorld“ eilėje planuoja prastovėti 19 dienų ir taip sumušti buvusį 18 dienų eilėje prie iPhone laukimo rekordą. Jie šiais metais jau uždirbo 1250 JAV$, pirmą vietą parduodami merginai reklamuojančiai sveikatingumo aplikaciją „Video Medicine“. Ceballo ir Cruz galima pavadinti profesionaliais eilėje prie iPhone stovėtojais, be gerbėjų soc. tinkluose milžiniško būrio užauginimo, per 5 „laukimo“ metus iš stovėjimo eilėje porelė uždirbo apie 7000 JAV$.

Eilėje jau stovi ir profesionalios laukimo eilėse tarnybos S.O.L.D arba „Same Ole Line Dudes“ atstovai, nes pastaroji jau priėmė 7 išankstinius užsakymus iPhone 6s telefonams, nežiūrint to, kad neaišku ar tokie iš vis bus. Įvairios kompanijos išnaudoja galimybę pasireklamuoti ir tam išnaudoti laukiančios eilėje susilaukiančioje daugiausiai visuomenės dėmesio nei bet kokia nors kita eilė. Iš to, žinoma, naudos turi ir laukiantieji.

Data, kada Apple pradės prekybą iPhone 6 nėra žinoma ir kiek šiems „verslininkams“ teks praleisti „gyvoje“ eilėje sužinosime 2014 rugsėjo 9.

Žemiau CNBC siužetas (jam pažiūrėti reikės arba Chrome arba Flash. iPhone ir iPad šį video turėtų rodyti):

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų