iOS 8.0.1 jau testuojama

Tema: iOS

Tradiciškai, neilgai trukus po naujos iOS versijos debiuto pasirodo ir jos klaidų ištaisymas. Kadangi šį kartą nepatenkintų nemažai, tai Apple įkūrė specialų štabą iOS 8 klaidų taisymui ir iOS 8.0.1 jau pateikta kai kuriems operatoriams testavimui.

Žmonės „artimi“ Apple sako, kad iOS 8.0.1 versija ištaisanti keletą klaidų, nuo kurių kenčia iOS 8 vartotojai jau pradėjo savo kelią vartotojų link ir dabar yra pateikta operatorių - Apple partnerių teismui.

Šaltiniai teigia, kad iOS 8.0.1 ištaiso:

  • klaidas galėjusias sukelti skambučio nukreipimo problemų;
  • klaidas dėl kurių galėjo „užlūžti“ iPhone kai norima perklausyti valso paštą;
  • nepasirodančios klaviatūros, kai reikia įvesti iCloud Keychain patikros kodą, klaidą;
  • klaidą dėl kurios Safari gali nerodyti video;
  • atstato Airdrop palaikymą Passbook aplikacijai
  • ištaiso klaidą dėl kurios galėjo nepavykti teisingai įdiegti VPN profilių

Šis atnaujinimas taip pat ištaiso ir eilė kitų, aukščiau nepaminėtų klaidų susijusių su Wi-Fi prisijungimais, baterijos tarnavimo laiku (nors pas mane ant iPhone 4S jis pagerėjo).

Teoriškai šis atnaujinimas gali išspręsti ir kai kurias problemas susijusias su įrenginio darbo našumu senesniuose iPhone modeliuose, tokiuose kaip iPhone 4S.

iOS 7.0.1 buvo išleistas sekančia dieną po iOS 7 debiuto, o iOS 7.0.2 dar po savaitės. Tuo tarpu iOS 6.0.1 pasirodė tik ppraėjus 1,5 mėnesio po iOS 6 debiuto.

Šiek tiek su iOS 8 problemomis susijusios statistikos: Jei domina detalėsnė lūžių statistika, jos duomenis nemokamai atsisiųsti galite iš Crittercism svetainės.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų