Paskutinės minutės pakeitimai iPhone 6 gali tapti jo debiuto vėlavimo priežastimi

Tema: iPhone 6

Paskutinę minutę Apple priimtas sprendimas atlikti pakeitimus 4,7" iPhone 6 konstrukcijoje verčia tiekėjus paprakaituoti.

Reuters žurnalistas Reiji Murai, remdamasis savo anoniminiais šaltiniais rašo, kad Apple paskutiniu momentu nutarė atlikti tam tikrus pakeitimus iPhone 6 konstrukcijoje ir tai gali tapti šio telefono modelio debiuto vėlavimo priežastimi.

Pranešama, kad Apple stengdamasi padaryti iPhone 6 kiek įmanoma plonesniu buvo nutarusi naudoti vieno sluoksnio apšvietimo plėvelę, tačiau aptikusi, kad vaizdas ekrane nėra pakankamai šviesus, nusprendė šios savo minties atsisakyti ir pareikalavo, kad iPhone dizainas būtų pakeistas taip, kad telefone galėtų būti naudojamos standartinės - dviejų sluoksnių pašvietimo plėvelės.

Reuters rašo, kad nėra aišku kaip šis, paskutinę minutė priimtas Apple sprendimas įtakos vartotojus: ar bus kiek pavėlintas iPhone pardavimo laikas ar pradžioje pardavimui bus pateiktas mažesnis iPhone kiekis. Šaltinių teigimu, tiekėjai pluša iš visų jėgų, kad spėtų su nurodytu produkto debiutu turinčiu įvykti rugsėjo 9 dieną.

Tai, kad Apple paskutinę akimirką nutaria ką nors pakeisti nėra neįprastas reiškinys. Dar prieš išleidžiant pirmąjį iPhone, jo gamyba buvo sustabdyta, nes Apple nusprendė plastikinius lietimui jautrius ekranus pakeisti stikliniais.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų