Dropbox paskelbė naujas Pro galimybes ir sumažino kainas

Dropbox savo žiniaraštyje paskelbė, kad Dropbox Pro paslauga dabar kainuos pigiau ir turės naujų naudingų funkcijų, tokių kaip bendrinamų nuorodų galiojimo terminas.

Anksčiau, šiais metais Google paskelbė apie savo Drive paslaugos atpigimą siūlydama 1TB disko vietos įsigyti už 9,99 JAV$/mėn., o dabar, stumdydamasi alkūnėmis su paieškos gigante, Dropbox siūlo tiek pat už tiek pat (Euopoje 1TB - 9,99€/mėn.).

Vartotojai savo paprastus Dropbox planus pakeitę į Pro galės naudotis ir naujomis Dropbox funkcijomis dalindamiesi failais ir aplankais, tvarkydami teises bei nuotoliniu būdu galės ištrinti Dropbox failus savo prarastame įrenginyje. Dalindamiesi failais Dropbox Pro vartotojai galės tą nuorodą apsaugoti slaptažodžiu, nurodyti kokias teises (tik skaityti ar ir redaguoti failą) turės gavę nuorodą bei nurodyti kiek laiko tas dalinimasis failu galios.

Šiuos pakeitimus Dropbox daro ne tik konkuruodama su Google. Ne už kalnų momentas, kai Apple paskelbs iCloud Drive paslaugos pradžią. iCloud Drive leis lengvai prie iCloud saugyklose esančių failų prieiti iš OS X Yosemite ir iOS 8 bei lengvai valdyti failus ir aplankus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Galėtų padaryti ir mažesnio kiekio planus- 20/50/100GB. Dabar man 1TB per daug ir mokėt tiek neapsimokėtų. Teks vistiek prie iCloud pereiti, nes ten 20GB 1doleris mėnesiui. Aišku gaila, kad Apple neišleis iCloud drive aplikacijos, kažkas panašaus į dropbox, kur galima būtų paprasta sharinti failus.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų