Dropbox 3.3 atnaujinimas

Naujausioje Dropbox 3.3 versijoje skirtoje iOS kompanija įdiegė kelis sveikintinus atnaujinimus.

Nauja, oficiali Dropbox skirtos iOS įrenginiams aplikacijos versija geriau palaiko paskutinės būsenos atstatymą (kai aplikacija atsimena kurioje jos vietoje buvo vartotojas kai ją uždarė). Tai yra svarbi funkcija, tačiau Dropbox ilgą laiką ją ignoravo ir niekaip negalėjo priversti savo aplikacijos prisiminti paskutinio aplankyto Dropbox saugyklos aplanko perkraunant aplikaciją. Šis, atrodo nedidelis ir nesudėtingas patobulinimas, naudojimąsi aplikacija padaro daug patogesniu.

Kitas sveikintinas patobulinimas įdiegtas naujausioje Dropbox 3.3 versijoje yra geresnis kešavimas ir dabar aplikacija turėtų užimti mažiau vietos įrenginio diske. Manau, kad visos aplikacijos turėtų leisti rankiniu būdu išvalyti kešą (pvz. Spotfy kešas visada viršija 1GB, o galimybės vartotojui pačiam tą kešą išvalyti neištrinant aplikacijos iš įrenginio Spotify nesuteikia).

Smagu, kad Dropbox dabar leidžia išvalyti kešo duomenis. Reikia tikėtis, kad ir OS X skirtoje versijoje greitai atsiras automatinio atnaujinimų tikrinimo funkcija ir nereikės periodiškai lankytis Dropbox svetainėje tikrinant ar yra aplikacijos atnaujinimas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pas mane OSX Dropbox atsinaujina automatiskai :) dabartine versija: 2.11.9

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų