Apple paskelbė iPhone 5 akumuliatorių keitimo programą

Tema: iPhone

Penktadienį vakare Apple paskelbė iPhone 5 akumuliatoriaus keitimo programą, po to kai nustatė, kad „labai mažas kiekis“ šių iPhone telefonų akumuliatorių gyvenimo laikas yra trumpesnis arba juos krauti reikia dažniau.

iPhone 5 buvo į prekybą išleistas 2012 metų rugsėjį ir Apple sako, kad iPhone 5 telefonais, kurie gali turėti su baterija susijusių problemų buvo prekiaujama nuo jų prekybos pradžios iki 2013 metų sausio.

Apple svetainėje yra įdiegtas įrankis leidžiantis įvedant iPhone 5 serijinį numerį patikrinti ar telefonas yra iš „paliegusių“ baterijų partijos. Apple sako, kad baterijos bus keičiamos Apple Store bei autorizuotuose Apple serviso punktuose. iPhone 5 akumuliatorių keitimo programa JAV ir Kinijoje startavo rugpjūčio 22 dieną, o kitose šalyse ji pradės galioti nuo 2014 metų rugpjūčio 29 dienos.

Vartotojams patikrinusiems iPhone 5 serijinį numerį ir nustačius, kad jis yra šios „programos dalyvis“, Apple rekomenduoja:

  • padaryti atsarginę duomenų kopiją iTunes ar iCloud
  • atjungti Find my iPhone paslaugą
  • ištrinti duomenis ir nustatymus Settings > General > Reset > Erase all Content and Settings

Apple taip pat įspėja, kad jei telefonas turi kitų pažeidimų tokių kaip skilęs ekranas ir panašiai - šios problemos turi būti pašalintos iki akumuliatoriaus keitimo.

Apple taip pat įspėja, kad iPhone 5 akumuliatoriaus keitimui gali būti taikomos papildomos sąlygos: gali būti, kad akumuliatoriai bus keičiami tik toje šalyje, kurioje telefonas buvo įsigytas.

Taip pat jei už savo pinigus pakeitėte iPhone 5, kuris atitinka šios programos kriterijus, akumuliatorių, galite kreiptis į Apple dėl išlaidų atlyginimo.

Autorizuoti Apple serviso punktai

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų