Dokumentika apie populiarių aplikacijų kūrėjus

Aplikacijų kūrimas tapo nauja meno forma. Kas dalyvauja aplikacijų kūrimo procese ir ką mėgsta žmonės kuriantys aplikacijas, kurias naudojame kasdien

Dėka, Jake Schumacher ir Story & Pixel „Kickstarter“ projekto gali atsirasti galimybė išvysti tuos žavingus žmones, kurie kuria iPhone, iPad ar Mac aplikacijas, kurias naudojame.

Nuo pirmojo kompiuterio sukūrimo žmonija kūrė skaitmeninius įrankius leidžiančius praplėsti mūsų galimybes ir papildyti mūsų realybę. Šių skaitmeninių aplikacijų dėka žmonija pradėjo geriau pažinti save, supantį pasaulį ir tai kas yra už jo ribų.

Naujas dokumentinis filmas pavadintas „App: The Human Story“ ie jame bus galima išvysti interviu su Cabel Sasser, Craig Hockenberry, Jean MacDonald, Lisa Bettany, John Gruber, Marco Arment, Jason Snell ir kitais aplikacijų kūrėjais. Tam, kad projektas startuotų, iki liepos pabaigos reikia surinkti $100 000 ir jūs žinote ką daryti.

noriu pabrėžti, kad jei nutarėte paaukoti projektui pinigų sumą - ji bus nuskaičiuota tik tokiu atveju, jei bendra norinčių aukoti suma pasieks užsibrėžtą - priešingu atveju jūsų pinigėliai liks jūsų piniginėse.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų