Apple išleido 2011 metų vidurio MacBook Air skirtą naują EFI versiją 2.9

Apple išleido 2011 metų vidurio MacBook Air kompiuteriams skirtą EFI versiją ištaisančią dvi kompiuterio pabudimo iš miego režimo klaidas.

Panašu, kad ši EFI versija turi klaidų. Sprendžiant iš Apple palaikymo forume atsiradusių įrašų, kai kurie vartotojai turi problemų su šio atnaujinimo diegimu arba jau jį įdiegę. kai kurie vartotojai rašo, kad įdiegus atnaujinimą jie kelias valandas negalėjo įjungti kompiuterių, kiti rašo, kad EFI atnaujinimas negali įvykti ir vėl, ir vėl pradedamas iįš naujo. Yra ir įrašų, kuriuose vartotojai rašo apie tai, kad po šio atnaujinimo įdiegimo, jų kompiuteriai apskritai neįsijungia. Jei dar nesate įdiegę šio atnaujinimo, gal „dėl šventos ramybės“ vertėtų nuo jo susilaikyti iki Apple šią problemą išspręs.

Naujai išleista 2011 metų vidurio MacBook Air kompiuteriams skirta EFI 2.9 versija ištaiso klaidą, dėl kurios pabudimas iš miego režimo galėjo trukti ilgiau nei to reikia bei klaidą dėl kurios labai retais atvejais aušinimo sistemos ventiliatoriai galėjo pradėti veikti pilnu pajėgumu, kai kompiuteris pabunda iš miego režimo.

Apple pabrėžia, kad šis atnaujinimas turi būti įdiegtas tik MacBook Air kompiuteriuose su įdiegta OS X 10.9.2 ar naujesne OS X versija bei 0077.00, 0077.08, 0077.0E ir 0077.0F EFI versijomis.

Šį atnaujinimą 2011 metų vidurio MacBook Air kompiuterių savininkai atsisiųsti gali iš Apple atnaujinimams skirtos svetainės arba per programinės įrangos atnaujinimo funkciją jų kompiuteriuose ( > Software Update…).

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų