Milžiniško 5,5" iPhone 6 palyginimas su kitais telefonais

Tema: iPhone

Internete pasirodė 5,5" iPhone 6 prototipas ir dabar jau galima pažiūrėti kaip kastuvo dydžio telefonas atrodo šalia kitų iPhone ir ne Apple gamybos telefonų.

Mano galva, 5,5“ iPhone 6 yra visiška „lopeta“ net jį lyginant su 4,7” iPhone 6, o pridėjus šalis 4 iPhone 5s jis atrodo kaip ekskavatoriaus kaušas.

5,5“ iPhone 6 maketas pagamintas pagal naujausias internete pasirodžiusių 4,7” iPhone 6 modelio nuotraukas. Abu naujieji iPhone 6 įrenginiai yra plonučiai, apvaliais kampais su pakeistais garso reguliavimo mygtukais, į dešinę telefono pusę perkeltu įjungimo/išjungimo mygtuku, aukščiau kilstelėtu SIM kortelės stalčiuku ir naujoviška, telefono nugarėlėje esančia blykste.

Įdomus tas faktas, kad net ir turėdamas mažesnį ekraną 5,5“ iPhone 6 yra „aukštesnis“ nei Galaxy Note 3 (šio Samsung 2013 metų telefono ekranas 5,7”). Taip pat 5,5" iPhone 6 yra didesnis nei tokią pačią ekrano įstrižainę turintis G3.

Kaip šis telefonas atrodo jį lyginant su kitais iPhone ir Android telefonų modeliais, kol kas tik tariamoje realybėje, galite pamatyti video esančiame straipsnio pabaigoje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. belieka tikėtis, kad tai tik fake gandai :)

  2. kitavertus, turbūt 5s kaip pigesnę alternatyvą matyt dar kokius 3 metus pardavinės :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų