Apple prašo kiniečių nemosikuoti iPhone 6 dalimis

Tema: iPhone

Šiemet gandų ir paskelbtų įvairių iPhone 6 dalių kiekis gerokai viršija įprastus. Dauguma iPhone gandų ar detalių nuotraukų pasiekia mus iš Azijos šalių ir Kinija šioje srityje lenkia visas kitas. Tokių, Apple komercinių paslapčių nevaldomas plitimas kelia daug rūpesčių iPhone gamintojai.

Sonny Dickson, kuris anksčiau buvo paskelbęs keletą iPhone 6 smulkmenų tvirtina, kad netolimoje ateityje viskas pasikeis ir taip nutiks todėl, kad Apple kreipėsi į Kinijos vyriausybę prašydama užkirsti kelią informacijos apie būsimus Apple produktus platinimo.

Dickson’as rašo, kad Apple bendradarbiaudama su Kinijos vyriausybe stengiasi užkirsti kelią bet kokios informacijos susijusios su iPhone 6 viešinimui. Apie 200 saugumo darbuotojų seks ir gaudys tokios informacijos platintojus.

Tapęs Apple CEO, Tim Cook pažadėjo, kad griežtins informacijos apie naujus produktus apsaugą. Kaip ten bebūtų, tačiau jo valdžia prasideda ir baigiasi Apple kompanijoje, tačiau Azijoje esantiems kompanijos tiekėjams jo galios ribotos, o būtent šie tiekėjai ir yra silpnoji, komercinių su naujais Apple produktais susijusių paslapčių, grandis.

Mums, paprastiems vartotojams ši informacija tėra smalsumo tenkinimas, tačiau iPhone priedų gamintojams tai yra vertinga informacija leidžianti jiems pradėti ruoštis ar net pradėti gaminti priedus įrenginiams, kurie dar tik pasirodys ir tokiu būdu būti pirmiems, kurių gaminius vartotojai pirks.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų