Apple išleido EFI aparatinės įrangos atnaujinimą skirtą 2013 vidurio ir 2014 pradžios MacBook Air modeliams

Apple išleido 2013 vidurio ir 2014 pradžios MacBook Air kompiuterių modeiams skirtą EFI aparatinės įrangos atnaujinimą 2.8

Šiame atnaujinime ištaisyta nemažai klaidų, kuriomis skundėsi jas pastebėję vartotojai. Apple neinformuoja, apie kurias būtent, dabar jau ištaisytas problemas pranešė vartotojai.

Šis atnaujinimas pagerina kompiuterių veikimo stabilumą ir patikimumą kai sistema pažadinama iš miego režimo bei tada kai prie šių kompiuterių yra pajungti tam tikri USB ar Thunderbolt diskai.

Šis atnaujinimas taip pat ištaiso klaidą, dėl kurios, labai išskirtinais atvejais, kompiuteris galėjo persikrauti (klaida susijusi su sistemos darbu su kompiuterine atmintimi), klaidą kai kompiuterio ekranas galėjo „nepasinerti į miegą“ naudojant Windows operacinę sistemą įkrautą per Boot Camp kai prie kompiuterio pajungtas išorinis monitorius.

Atnaujinimui įdiegti, kompiuteryje būtinai turi būti įdiegta OS X Mountain Lion 10.8.5 ar naujesnė arba OS X Mavericks 10.9.2 ar naujesnė operacinės sistemos.

Atsisiųsti 4,8 MB „sveriantį“, 2013 vidurio ir 2014 pradžios MacBook Air modeliams skirtą, EFI aparatinės įrangos atnaujinimą galite per OS X atnaujinimus arba iš Apple svetainės.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų