RSS aplikacija Reeder 2 pagaliau išaugo beta kelnaites

Pasibaigus ilgokai trukusiam kūrybos ir neilgai trukusiam RSS skaityklės Reeder 2 beta laikotarpiui ši aplikacija pagaliau Mac App Store lentynose.

Po to kai prieš kiek daugiau nei metus Google nutraukė Google Reeder palaikymą dalis RSS skaityklių nustojo veikusios, o jų autoriai neatnaujino aplikacijų pritaikant jas veikti savarankiškai arba su kitų paslaugų tarnybomis.

Nauja Mac kompiuteriams skirta Reeder 2 aplikacija palaiko vietinį RSS naujienų srauto kešavimą (kai nereikia naudotis kitų tiekėjų paslaugomis ir tai yra daug greitesnis būdas gauti naujienas, nes paslaugų tiekėjai dažnai svetaines aplanko kartą į 4–8 valandas). Tie kam svarbus RSS srautų sinchronizavimas naudodami Reeder 2 gali jungtis prie Feedbin, Feedly ir Feed Wrangler tinklų.

Reeder 2 nėra atnaujinta senesnės aplikacijos versija - tai visiškai nauja aplikacija, todėl tie kas naudojo senesnę Reeder versiją veikusią su Google Reeder - turės Reeder 2 įsigyti.

Reeder 2 tai skoningai, OS X vartotojo sąsajai tinkantį dizainą turinti aplikacija. Ji veikia greitai ir atrodo visiškai lengvutė, paprasta valdoma gestų pagalba, turi kelias temas bei galimybę naudoti klavišų kombinacijas. Iš aplikacijos piktogramų ar klavišų kombinacijų pagalba nesunku patikusius straipsnius patalpinti Pocket, Evernote, MarsEdit, Pinboard, Delicious, Twitter, Facebook, Buffer ir kituose tinkluose bei išsiųsti nuorodą per Apple Message ar elektroniniu paštu.

Daugelis interneto svetainių palaiko RSS srautus ir tai daug patogesnis būdas skaityti naujienas, nes nereikia naršyti po šimtus svetainių atidarinėjant svetainę po svetainės, puslapį po puslapio, o visos tose svetainėse esančios naujienos yra vienoje vietoje ir atsiranda ten (priklausomai nuo aplikacijos nustatymo) vos tik ta svetainė naujieną paskelbia.

OS X Reeder 2 aplikacija

Atsisiųsti Reeder 2 galite iš App Store. Aplikacijos kaina 8,99€.

Reeder 2 skirtos OS X aplikcijos autorius yra sukūręs ir iOS įrenginiams skirtą Reeder 2 aplikaciją.

Taip pat skaitykite: • RSS skaityklės po Google Reader pasitraukimo
Google visiškai atsisako RSS palaikymo

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Pa-ga-liau! Nors negaliu skųstis ir Reeder2 beta veikimu. Bet kuriuo atveju, geriausia RSS skaityklės aplikacija ever, todėl su malonumu sumokėsiu Silvio nustatytus 9 eurus - kad tik nestokotų motyvacijos vystyti savo produktą :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų