iPhone aplikacija padėjo moteriškei susekti įsibrovėlį ir atgauti pasiglemžtus daiktus

Tikriausiai būtų sunku rasti sritį, kuriai nebūtų aplikacijos skirtos iOS įrenginiams ir nepriklausomai nuo to ar norite įsigyti bilietus į teatrą ar kiną, sužinoti troleibuso tvarkaraštį ar susipažinti su kuo nors intymiems santykiams.

Seattle (Vašingtono valstija, JAV) televizijos kanalas KIRO, šiandien pranešė, kad verslininkė moteris „Find My iPhone“ aplikacijos pagalba susekė įsibrovėlį ir tokiu būdu atgavo iš jos namo pavogtus daiktus.

„Dovetailing“ konsultacinės kompanijos viceprezidentė Bea Kelleigh sekmadienio naktį, po vidurnakčio pabudusi savo namuose suprato, kad šalia jos stovi nepažįstamas vyriškis. Išsigandusi Bea Kelleigh pradėjo šaukti, tačiau įsibrovėlis jai smogė ir pabėgo. Moteris dar bandė jį vytis, bet jai nepasisekė.

Policija atvyko per mažiau nei penkias minutes. Naudodama kitą iOS įrenginį, Kelleigh galėjo nustatyti kur tiksliai yra jos pavogtas iPhone (ji buvo įdiegusi „Find My iPhone“ aplikaciją, tikiuosi jūs esate ją įdiegę taip pat). Policijos pareigūnai nuvyko tiesiai Kelleigh nurodytu adresu. Kai policijos pareigūnai apklausinėjo to namo gyventojus, nukentėjusioji „Find My iPhone“ aplikacijoje įjungė aliarmą - garsinį signalą nurodydama, kad jis skambėtų pavogtame jos iPhone ir nieko keisto, kad tas signalas pasigirdo tame name, kurio gyventojus apklausinėjo policijos pareigūnai.

Kelleigh buvo grąžinti jos daiktai, o įsibrovėliai suimti.

Ši istorija nėra kuo nors labai unikali ar pirmoji istorija apie tai, kaip „Find My iPhone“ aplikacijos pagalba, savininkai atgauna savo prarastus įrenginius, automobilius, kompiuterius ar net vaikus.

Taip pat skaitykite: • Moteris, kurios iPhone pavogė, apsilankė pas vagį ir atsiėmė telefoną
Ką daryti jei pavogė iPhone, iPad ar iPod touch
Australietei du obuoliai iPhone dėžutėse kainavo 1500AUS$
Kaip vyriškis įtikino Apple padėti policijai rasti jo pavogtą MacBook AirNaujas Apple patentas iPhone saugumui patobulinti
70000 Eurų vertės Apple produktų vagystė „James Bond“ stiliumi
iPhone vagis pagautas nes paliko savo Galaxy
Kaip sustiprinti iOS įrenginio apsaugą naudojant stipresnį apsaugos kodą

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų