iPhone 6 dideliu ekranu gali pakenkti iPad mini pardavimams

Temos: iPad, iPhone

Paskutiniu metu girdisi vis daugiau, įtikinamais balsais sakomų, gandų mininčių iPhone didesniu ekranu.

Teigiama, kad rudens pradžioje Apple išleis naują iPhone modelį turintį 4,7“ ekraną, o 2015 metų pradžioje gali išleisti iPhone ir 5,5” ekranu. Apklausos duomenys rodo, kad daug vartotojų laukia didesnį ekraną turinčio iPhone modelio,o Raymond James kompanijos apklausos duomenimis trečdalis iPhone vartotojų net pasiryžę už iPhone didesniu ekranu mokėti daugiau.

Nors iPhone didesniu ekranu laukiančių vartotojų norai gali būti ir patenkinti, tačiau tokie iPhone modeliai gali sumažinti 7,9" iPad mini retina pardavimus.

iPhone vartotojams, kurie naudoja ir iPad, gali pasirodyti daug logiškiau turėti iPhone ir iPad Air. 20% Apple pajamų sudaro pajamos gautos iš iPad pardavimų. Vien per pirmą 2014 metų ketvirtį kompanija pardavė apie 21 milijoną šių planšetinių kompiuterių.

Tarp profesionalių iPad vartotojų - iPad mini didžiausiu populiarumu mėgaujasi medikų tarpe. Jis puikiai telpa į medicininio chalato kišenę. Epocrates atliktos apklausos duomenimis 90% gydytojų pasirinko iPad mini vadovaudamiesi jo gabaritais.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų