Galima nusipirkti pietus su Tim Cook

Tema: Apple

Labdaros aukcionas CharityBuzz antrą kartą organizuoja galimybę už pinigus nusipirkti pasisėdėjimą su Apple CEO Tim Cook pagrindiniame Apple biure Kupertino.

Tai antrasis CharityBuzz aukcionas, kuriame „parduodamas“ laikas su Tim Cook. Pernai metais už 30–60 minučių „kavutę“ su Apple CEO laimingasis sumokėjo 610 000 JAV$.

Išlošę (už nemenką pinigų sumą, kuri aukciono rengėjų įsitikinimu turėtų būti 100 000 JAV$) maždaug vienos valandos pietus su Tim Cook, turės savo lėšomis atkeliauti į Kupertino ir susitikti abiejų pusių sutartu laiku. Už pietų metu pateikiamą maistą mokėti nereikės.

Iki aukciono pabaigos - gegužės 13 dienos, liko 19 dienų, jau 12 norinčiųjų pateikė savo kainas ir šių eilučių rašymo metu paskutinis aukciono dalyvis pasiryžęs už pietus su Apple vadu suploti 62 500 JAV$. Sekanti pasiūlyta kaina turi būti ne mažiau kaip 10 000 JAV$ didesnė.

Jei neturite reikiamos pinigų sumos susimokėti už pietus su Tim Cook, bet norite papietauti ir pasišnekučiuoti pietų metu - mielai susitikčiau pietums, kur nors netoli Mac Arena buveinės Vilniuje, su sutikusiu man paaukoti gerokai mažesnę - 5 000€ sumą :) .

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų