Filmuokite 2k video savo iPhone 5s

Jei mėgstate filmuoti naudodami savo iPhone 5s tačiau manote, kad Apple siūlomas 1080p HD formatas per mažas ir norėtumėte filmuoti 2k video, vos už 5,99€ galite paturbinti savo iPhone 5s.

Jei manote, kad tai tik kažkokia aplikacija kuri sukonvertuos jūsų nufilmuotą video į didesnį formatą - esate neteisūs. Ultrakam leidžia programinei įrangai išnaudoti iPhone 5s filmavimo galimybes.

Nors Apple sako, kad iPhone 5s turi 1080p HD vaizdo kamerą, tai nėra visiška tiesa. iPhone 5s gali filmuoti 3264×2448 ir tai riboja tik programinė įranga.

iPhone 5s įmontuota filmavimo kamera gali filmuoti 120fps (kadrų per sekundę) režimu, Ultrakam pasielgia priešingai - aplikacija apriboja kadrų per sekundę skaičiaus iki 30 ir naudoja pažangesnius „kodekus“ leidžiančius filmuoti 2k video (2240x1672). Aplikacija taip pat leidžia filmuoti ir 24 kadrų per sekundę režimu tiems kam labiau prie širdies juostos filmo pojūtis.

Tuos, kas iš džiaugsmo jau trina delnus turėčiau įspėti, kad vargu ar pavyks „susukti“ ilgą 2k filmą, nes vienos minutės 2k video failai užima apie 3GB vietos, tad net turint tuščią - filmavimui dedikuotą :) 64GB iPhone 5s vargu ar „prisuksite“ ilgesnį nei 20 minučių siužetą.

iPhone 5 savininkai taip pat gali pabandyti susukti 2k video, tiesa jų telefonuose kadrų per sekundę skaičius bus apribotas iki 20.

Jei norite sukti super aukštos kokybės trumpus filmukus, Ultrakam Professional Camera aplikaciją galite atsisiųsti iš iTunes App Store, o jei turite „atliekamą“ iPhone, kurį norėtumėte panaudoti kaip nuotolinį kameros valdymą - tam tikslui taip pat yra nuotolinio valdymo aplikacija.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų