Facebook Messenger 4.1 aplikacijoje galima nemokamai skambinti visiems vartotojams

Jei esate Facebook Messenger aplikacijos vartotojas, greičiausiai, apsidžiaugsite nauja šios aplikacijos galimybe - skambinti bet kokiam šios aplikacijos vartotojui per WiFi.

Anksčiau galimybę skambinti iš Facebook Messenger aplikacijos skirtos iOS turėjo tik JAV, JK ir Kanados vartotojai, o šiandien, išleisdama 4.1 Facebook Messenger aplikacijos versiją, didžiausio socialinio tinklo kompanija tokią galimybę suteikė bet kurioje pasaulio šalyje esantiems šios aplikacijos vartotojams.

Skambinti galima paspaudus pokalbio ant langelio viršutiniame dešiniame kampe esančios telefono piktogramos. Kadangi Facebook Messenger aplikacija negali veikti foniniame režime, Facebook naudoja Push technologiją informavimui apie gautą/priimtą skambutį.

Facebook Messenger aplikacijoje skambinimo vartotojo sąsaja panaši į tą, kurią matome iPhone su įdiegta iOS 7.x versija.

Kita maloni atsiradusi Facebook Messenger aplikacijos funkcija yra aplikacijos galimybė prisiminti kokią klaviatūrą naudojote paskutinį kartą kalbėdami su kiekvienu kontaktu, taip apsaugodama nuo poreikio kaskart persijunginėti iš angliškos į vokišką, ispanišką, rusišką ar lietuvišką.

Praeitą savaitę Facebook atnaujino savo pokalbių programėlę papildydama ją grupinių pokalbių galimybe, o šiandieninis atnaujinimas ją papildė ir galimybe nemokamai „balsu“ bendrauti su draugais visame pasaulyje. Tikiuosi, kad šios aplikacijos vartotojams neteks nusivilti dėl per daug didelio Facebook „draugų“ skambučių kiekio ir peržvelgti kas iš tiesų draugas, o kas - ne :)

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų