Ar Apple aptiko Lochneso pabaisą?

Tema: Apple

Mistinių formų siluetas aptiktas Apple Maps aplikacijoje satelito vaizdo žemėlapiuose tikinčius Lochneso pabaisos egzistavimu verčia tikėti, kad tai ji.

Nuo šeštojo amžiaus pradžios egzistuojanti legenda apie Lochneso pabaisą žadina mistikos mėgėjų vaizduotes bei suteikia peno fantazijai įvairių mistifikacijų kūrėjams. Daugelis paskelbtų Nessės nuotraukų ar video buvo pripažinta kaip falsifikatai ar gamtos žaismas, tačiau naujai, Apple Maps aptiktas siluetas tikintiems šios pabaisos egzistavimu vėl suteikia vilties.

Apple Maps aplikacijoje esančioje iš satelito padarytoje nuotraukoje, mistinis maždaug 30 metrų ilgio siluetas Loch Ness’o ežere, vėl pradėjo audrinti Nessės fanų vaizduotę.

Apple Maps - Lochneso pabaisa - Nesė

„Šį vaizdą mes jau senokai tyrinėjame stengdamiesi nustatyti kas iš tikro tai galėtų būti“, - sako oficialaus Lochneso pabaisos fanų klubo prezidentas Gary Campbell. „tai panašu į plaukiančio laivo keliamas bangas, tačiau pačio laivo nėra. Mes rodėme tai laivybos ekspertams, bet ir jie negali apibūdinti to ką mato.“

Po šešis mėnesius trunkančio, šio Škotijos Loch Ness'o ežere esančio silueto ir nesulaukę jokio kito paaiškinimo, Nessės fanai nutarė, kad tai ir yra jų pabaisa.

„Kas tai bebūtų, bet tai yra po vandeniu ir plaukia į pietus. Ir jei tai ne paslaptingas pabaisos dydžio povandeninis laivas, tada tai greičiausiai pati Nessė.“

26 metų Andrew Dixon iš Darlingtono sakė: „aš buvau visiškai priblokštas kai tai aptikau. Aš žiūrėjau savo miesto satelitinį vaizdą ir tada nutariau pažiūrėti į Loch Ness’ą. Pirmoji mintis kuri man toptelėjo į galva buvo ta, kad matau Nesę“.

Šis pranešimas apie Nessę yra pirmasis per 18 mėnesių ir tai, nuo 1925 metų, didžiausias laiko tarpas kurio metu nebuvo girdėti pranešimų apie Nesę. 2013 metais pasirodę pranešimai buvo pripažinti klastotėmis: viename buvo antis, o kitas buvo net ne iš Loch Ness’o ežero.

Apple Maps - Lochneso pabaisa - Nesė

Mac kompiuterių su OS X Mavericks ar iOS įrenginių vartotojai su įdiegta Apple Maps aplikacija šią, neva Lochneso pabaisą, apžiūrėti gali paspaudę šios nuorodos. Kur ant šios nuorodos paspaudę pateks neturintys Apple Maps aplikacijos iOS įrenginiuose ar Mac kompiuteriuose ir ne Mac kompiuterių vartotojai net neįsivaizduoju. Google žemėlapiuose neaudojamose iš satelitopadarytose ežero nuotraukos Nesės nėra.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų