Apple paskelbė iPhone 5 defektuotų į/išjungimo mygtukų keitimo programą

Tema: iPhone

Jei turite iPhone 5, kurio į/išjungimo mygtukas „kvailioja“: Apple paskelbė tokių telefonų mygtukų nemokamo keitimo programą.

iPhone įjungimo/išjungimo - užmigdymo/pažadinimo mygtukas

Apple rašo, kad šią problemą gali turėti kai kurie, 2013 metų kovo mėnesį pagaminti, iPhone 5 modeliai. Pagal Apple paskelbtą iPhone 5 su blogai veikiančiu į/išjungimo mygtuku (mygtukas esantis iPhone viršuje) keitimo programą, mygtukai bus nemokamai keičiami tokį defektą turinčiuose iPhone 5 net jei jiems jau ir pasibaigęs garantinis laikotarpis (Europos vartotojams tai, greičiausiai, nėra aktualu, nes jų 2013 metų kovo gamybos telefonai dar vis garantiniai).

Ši programa JAV ir Kanadoje pradeda veikti šiandien, o nuo gegužės 2 dienos ir kitose šalyse.

Jei norite pasitikrinti ar jūsų iPhone gali būti pritaikyta ši programa, įveskite iPhone serijinį numerį ir paspauskite „Submit“. Atminkite, jei iPhone turi kitų gedimų, pvz. skilęs ekranas - jie prieš keičiant įrenginį turi būti sutvarkyti jūsų sąskaita. Jei esate vienas iš tų, kurie nusprendė savo iPhone 5 naudoti su iOS 6, viena iš šios programos dalių yra įrenginio atnaujinimas į iOS 7.

Paprastai, šalyse kur yra Apple Store atnešus savo iPhone, kurį reikia palikti remontui suteikiamas laikinas 16GB iPhone. Manau, kad jei ši programa bus taikoma ir Lietuvoje (turėtumėte pasitikslinti su parduotuve, kurioje įsigijote iPhone) - pakaitinio telefono negausite. Daugumoje atvejų Apple nežaidžia su remontais ir duoda naują telefoną, tačiau iPhone 5 jau nebegaminamas ir gali būti, kad jį jums teks palikti remontui.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 5 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pabandymui įrašiau savo serijinį numerį ir parašė:

    The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please follow the instructions below to have your sleep/wake button replaced.

    Bet atrodo lyg nepastebėjau kažkokios problemos su tuo mygtukų.. Tai nei laiko nėra, nei noro nešti..

  2. Įdomu, jeigu kam nors buvo pasibaigusi garantija ir pats taisė už savo lėšas ir dabar paskelbus šią keitimo programą ir pateikus remonto sąskaitą, Apple gražintų pinigus? :) kalbu bendrai, ne tik apie šią iPhone 5 programą...

  3. Ar gal žinote, kur Lietuvoje yra galimybė pasinaudoti šia programa?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų