Steve Jobs, matyt, nelengva būdavo kam nors prisiskambinti

Panašu, kad Steve Jobs dažnai susidurdavo su viena problema kam nors skambindamas ypač jei tie skambučiai būdavo ne tiesioginiai, o per asistentus - žmonės netikėjo, kad skambina Steve Jobs.

Quora, rašanti istorijas apie žmones kurie vienaip ar kitaip buvo susitikę su Steve Jobs, turi istoriją, apie tai kaip kartą Matt Rosen draugas, paskambinus Steve Jobs du kartus padėjo ragelį, nes manė, kad čia kas nors pokštauja.

Istorijoje pasakojama, kaip jo draugas dirbo didelio Holiwood’o agento asistentu ir viena iš jo užduočių buvo atsakinėti į telefoninius skambučius ir apsaugoti savo bosą nuo visokių „prašytojų“. Taigi kartą suskambėjus telefonui, jis atsiliepė ir išgirdęs, kad skambina Steve Jobs ilgai nemąstęs padėjo ragelį. Po poros sekundžių Steve paskambino vėl ir asistentas savo veiksmą pakartojo dar kartą.

Telefonas suskambėjo trečią kartą: Balsas ragelyje: „Labas. Aš žinau, jūs manimi netikite, bet palaukite - pažiūrėkite į savo telefoną, pamatysite numerį, suraskite kieno tai numeris ir įsitikinsite, kad tai skmbinama iš Apple. Kai tai padarysite, paskambinkite šiuo numeriu ir paprašykite, kad pakviestų mane“.

Taip, tai iš tikrųjų buvo skambutis iš Apple ir iš tiesų skambino Steve Jobs. Skambučio priežastis buvo ta, kad buvo ruošiamasi paleisti į eterį garsiąją „Get a Mac“ reklamos kampanijos klipų seriją, kurioje vaidino Justin Long ir John Hodgman ir Jobs norėjo pakalbėti apie papildomų klipų nufilmavimą.

Kalbant apie Apple „Get a Mac“ reklaminę kampaniją… jei turite gerą šmotą laiko ir neteko matyti visų nuotaikingų šios kampanijos reklamų, jų rinkinukas video esančiame žemiau:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų