Microsoft šiais metais ruošiasi išleisti atnaujintą Microsoft Office for Mac versiją

Temos: macOS, Microsoft

Pranešama, kad 2014 metais Microsoft planuoja išleisti savo biuro aplikacijų rinkinio Microsoft Office skirto Mac kompiuteriams atnaujinimą ir tai bus pirmasis rimtas atnaujinimas po beveik keturių metų pertraukos. Tai gera žinia, jei esate „priklausomi“ nuo Microsoft Office.

Šią naujieną pirmasis paskelbė Computerwoche, cituodamas Microsoft vadovo atsakingo už Office Vokietijoje Thorsten Hübschen žodžius pasakytus Hanoveryje (Vokietija) vykstančios CeBIT technologijų mugės metu.

Microsoft, vos 2010 metais išleidusi Microsoft Office for Mac 2011 biuro aplikacijų rinkinį, išformavo savo Mac verslo grupę. Pasikeitimai Redmond’e įsikūrusioje kompanijoje paskatino permąstyti savo strategiją ir sukurti Office produktus skirtingoms operacinėms sistemoms bei platformoms. Šiuo metu kompanija jau bendrauja su verslo įmonėmis apie Biuro aplikacijas skirtas Mac kompiuteriams.

Per pastaruosius metus, retai atnaujinamas (lyginant su Windows OS skirtu) Microsoft Office, šio paketo verslo įmonėse vartotojų tarpe sukėlė abejonių bangą. Visiškai atnaujintas Apple iWork aplikacijų paketas buvo įvertintas kaip bandymas išstumti Microsoft Office verslo įmonėse iš Mac kompiuterių.

Hübschen neužsiminė apie Microsoft planus susijusius su Office paketu skirtu Apple iOS operacinės sistemos pagrindu veikiantiems įrenginiams. Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad iPad skirtas Microsoft Office paketas jau yra baigtas ir turi greitai pasirodyti, kai po kurio laiko pasklido gandai apie tai, kad Microsoft atsisakė šios minties savo biuro aplikacijų paketą laikydama geru akstinu vartotojams naudoti Microsoft planšetinius kompiuterius.

Microsoft atstovų teigimu, jie negali atskleisti informacijos kada pasirodys nauja Mac skirta Microsoft Office versija, tačiau jie patikino, kad prenumeruojantys „Office 365“ sekančią Office versiją gaus nemokamai.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų