Microsoft išleido Office skirtą iPad, o iPhone skirtą Office Mobile padarė nemokama

Temos: iPad, Microsoft

Kaip ir buvo pranašauta, Microsoft išleido savo Office taikomųjų aplikacijų paketą skirtą iPad ir apie tai paskelbė naujasis Microsoft vadas Satya Nadella San Franciske vykusio renginio metu paminėdamas, kad dabar vietoje to, kad saugotų savo išskirtinumą, jo vadovaujama kompanija labiau orientuosis į įrenginius, kuriuos žmonės naudoja .

Ilgokai delsusi Microsoft išleido iPad skirtą Office paketo taikomųjų aplikacijų Word, Excel ir PowerPoint versijas ir tai gali būti signalas, kad didžiausia pasaulyje programinės įrangos kūrėja nutarė, kad mobiliems įrenginiams skirtos aplikacijos yra aukščiausios svarbos, o gal taip pasielgė jausdama, kad kitos kompanijos turinčios Office alternatyvas, tokias kaip Apple iWord aplikacijas, pernai rugsėjį tapusias nemokamomis perkant jaują Apple įrenginį, bei Google Docs gali galutinai Microsoft išmušti pagrindą iš po kojų.

Kartu su nauja Office versija skirta iPad, Microsoft nemokamas padarė ir iPhone bei Android įrenginiams skirtas aplikacijas. Dabar galima nemokamai naudoti Office aplikacijas, tame tarpe kurti ir redaguoti dokumentus visuose įrenginiuose išskyrus iPad. Ironiška, bet norit kurti ar redaguoti dokumentus iPad - reikia prenumeruoti Office 365.

Naujo, iPad skirto Microsoft Office taikomosios aplikacijos nėra idealios ir tikrai pasigesite kelių funkcijų.

Microsoft Office aplikacijos skirtos iPad: Word, Excel ir PowerPoint

JAV, Kanadoje ir Puerto Riko, Microsoft Office skirto iPad paskelbimo proga žada 50-čiai pirmųjų apsilankiusių jos praduotuvėse su iPad suteikti nemokamą Office 365 metų prenumeratą. Be šios prenumeratos Microsoft Office aplikacijos skirtos iPad nesuteikia galimybės kurti ar redaguoti failus.

Apple ir Microsoft vadovai apsikeitė „mandagumais“ Twitter tinkle.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų