Nauja Apple reklama nufilmuota naudojant iPhone

Temos: Apple, iPhone, Mac
Rankos -  reklamos visos nufilmuotos naudojant iPhone ir skirtos Mac 30-mečiui epizodas
Nuotrauka: Apple

Apple išleido naują Mac kompiuterio 30-mečiui skirtą reklamą pavadinta 1.24.14. Visa reklama buvo nufilmuota iPhone.

Apple pasauliui pristatė Mac 1984 metų sausio 24 dieną ir ta proga parodė savo garsiąją „1984“ reklamą Amerikietiško futbolo čempionato transliacijos metu. Daugelis tikėjosi, kad taip nutiks ir šiemet per dabar vykstantį „Super Bowl“ čempionatą ir tikrai keista, kad taip neįvyko, nors Apple, panašu, svarstė tokią galimybę.

Tačiau Apple reklamą sukūrė ir savo svetainėje rašo:

1984 metų sausio 24 Apple pristatė Macintosh ir pažadėjo, kad dabar kiekvieno rankose esanti technologijų galia gali pakeisti pasaulį. 2014 metų sausio 24 dieną mes išsiuntėme 15 filmavimo grupių į skirtingus pasaulio kraštus tam, kad užfiksuoti kaip išsipildė mūsų pažadas.

Nuo saulėtekio Melburne iki sutemų Los Andžele jie filmavo žmones darančius nuostabius dalykus Apple produktų pagalba. Buvo daugiau nei 70 valandų video medžiagos ir visa tai buvo padaryta naudojant tik iPhone 5s. Tada medžiaga buvo suredaguota ir papildyta muzikiniu takeliu.
Ačiū Mac bei naujovėms, kurias jis įkvėpė ir tai kas paprastai galėtų užimti mėnesius buvo padaryta per kelias dienas.

Žemiau esančiame video matysite, kaip buvo filmuojamas ir montuojamas ši Apple reklama. Mac 30-mečiui skirtos reklamos filmavimas ir, kaip suprantu redagavimas, truko 36 valandas, reklaminio klipo režisieriui sėdint JAV ir su filmavimo grupėmis, išsibasčiusiomis po visą pasaulį, bendraujant per FaceTime.

Žemiau Apple Mac 30-mečiui skirta reklama:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. awesome, sakyčiau.
    tik reklama skirta mac'o trisdešimtmečiui, o akcentuojami iOS prietaisai - ar tokia ateities vizija - t.y., atsisakyti desktopų ir likt su iOS? :)

    • Klausimas greičiausiai ne man dėl jų vizijos.
      Aš manau, kad čia techninės, Mac'o pradėtos, evoliucijos parodymas. Lygiai taip pat, kaip jei rodyti kaip evoliucionavo transportas rodant lėktuvus, tai nebūtinai reikštų, kad reikia atsisakyti automobilių.

      Kita vertus yra daug kompiuterių vartotojų, kurių poreikiams patenkinti visiškai užtektų iPad, o nekurių ir iPhone galimybių,

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų