iTunes Festival SXSW 2014

Temos: Apple, iTunes, Muzika

Nuo 2007 metų, iTunes Festival, mėnesį trunkantys gyvos muzikos koncertai remiami Apple vykdavo Londone ir dabar technologijų gigantė, sekantį mėnesį vyksiantį festivalį organizuoja arčiau savęs.

Apple paskelbė, kad su savo septynis metus Londone vykusiu nemokamos gyvos muzikos koncertų - iTunes Festival, šiemet kovo 12–16 dienomis debiutuos SXSW (South by Southwest Music) 2014 festivalyje. Nors Londono festivalis tęsiasi 30 dienų, Moody Theater (Austinas, Teksasas) vyksiantis iTunes Festival truks 5 dienas (pats „South by Southwest“ muzikos festivalis prasidės anksčiau - kovo 7 dieną ir baigsis kovo 16).

Apple sako, kad iTunes Festival atidarys Coldplay, o jame pasirodys Keith Urban, Imagine Dragons, ZEDD, Pitbull ir London Grammar.

„iTunes Festival Londone tapo puikiu būdu Apple pasidalinti meile muzikai su savo klientais“, - sakė Apple Programinės įrangos ir paslaugų viceprezidentas Eddy Cue. „Mūsų dėmesį patraukė neįtikėtina SXSW atlikėjų gausa ir įvairovė ir mes nutarėme, kad šis festivalis gali būti puiki vieta debiutuoti iTunes Festival Junginėse Valstijose“.

iTunes Festival Londone 400 atlikėjų koncertavo daugiau kaip 430 000-ų fanų ir dešimtims milijonų žiūrovų koncertus stebėjusiems internetu.

iPhone, iPad, iPod ir Apple TV savininkai koncertus gyvai galės nemokamai stebėti savo įrenginiuose per iTunes Store. Daugiau informacijos apie iTunes festivalį rasite adresu: www.itunes.com/festival.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų