Ar Google robotai gamins iPhone?

iRobot Google

Tai gali skambėti keistai, tačiau tai gali būti tiesa ir greitai gyvensime pasaulyje, kuriame naudosime Apple telefonus surinktus Google robotų.

The Wall Street Journal rašo, kad Foxconn nori robotų pagalba automatizuoti savo gamybos procesus ir patyliukais derasi su Google dėl robotų naudojimo gamybos procese.

Straipsnyje rašoma, kad Foxconn iki pernai metų dirbo su buvusiu Android grupės vadovu Andy Rubin ir norėdamas pagreitinti bei automatizuoti gamybos procesą robotų pagalba, Foxconn pirmininkas Terry Gou neseniai susitiko su Andy Rubin Tapėjuje aptarti šių klausimų.

Foxconn gamykloje gaminami iPhone ir vieno iPhone pagaminimo procese dalyvauja 600 žmonių. Google, savo ruožtu, per paskutinius metus įsigijo aštuonias robotikos kompanijas ir kalbama, kad turi planų sukurti robotams skirtą operacinę sistemą sumažinsiančią operacinius kaštus bei padidinsiančią našumą. Pridėjus Foxconn ir Google derybas, tas faktas kad Google robotai, netolimoje ateityje, gamins iPhone ne atrodo toks jau utopiškas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų