Skype skirta iPhone dabar turi dvikrypčių HD video skambučių galimybę

Naujausia Skype versija skirta iPhone papildyta naujomis galimybėmis.

Naujausia Skype aplikacijos skirtos iPhone versija dabar palaiko dvikrypčius HD video skambučius (iPhone 5s) galimybę ir informacinius pranešimus užrakintame ekrane net jei pati aplikacija ir nėra atidaryta.

Microsoft taip pat sako, kad naujojoje versijoje pranešimų sinchronizavimas vyks sparčiau.

Ankstesniame Skype skirtos iOS atnaujinime Microsoft pakeitė jos išvaizdą pritaikydama ją prie iOS 7 dizaino.

Nemokamą Skype versiją, jei dar neturite, galite atsisiųsti iš iTunes Store.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 13 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pagaliau galima gauti pranešimus neįjungus skype aplikacijos. Išbandžiau ant 5S ir puikiai veikia, net būsena išlieka, kokia buvo, pavyzdžiui away ar online.

    • O aš atnaujinau ir dabar sėdžiu ir galvoju kaip tą reikalą reikėtų atjungti. Pas mane Skype visi pranešimai ir t.t. atjungti, bet ar čia nebus taip, kad nesvarbu atjungti jie ar ne - gavai pranešimą, terkšt tau jį ant ekrano... Aš naudoju Skype labai retai, o mobiliame itin retai ir tai dažniausiai būna naudojimas tada kai man reikia, o ne tada kai kam nors manęs reikia (žinau, žinau... egoistas... ) :)

      • Na jei atjungta notifications ir alert, tai negausi pranešimo :) bet įdomu, kokiu čia principu veikia t.y. jei padaryčiau restart ir veiktų toliau ar reikėtų nors kartą įjungti skype aplikaciją? nes skype nėra stock aplikacija ir nemanau, kad veikia tokiu pat principu kaip ir stock mail su įjungtu push :) gal ateityje padarys šitai funkcijai išjungimo galimybę. Nes jeigu pradės daugelis rašinėt į tavo skype, tai ir baterija gali sodint veltui... o.O

        • Manau, kad sodins ne tik rašinėjimas. Žinučių laukimas ar Push, ją taip pat eikvoja.
          Patikrinti ar veiks perkrovus nėra sudėtinga: perkrauni ir paprašai kad kas nors skype'teltų.

        • Na skype turi tokia bloga savybe, jis pastoviai sedi pingina ne viena ip adresa. As ir skype pasijungiu tik tada kai man jo reikia. Mobilies irenginiams yra daug geresniu ir patogesniu programeliu
          Jau nekalbu kad mokami skambuciai turbut brangiausi skype

          • Na jei skype išjungtas, tai siunčiami push pranešimai, tai ir neping'ins.
            Taip gal ir yra geresnių, patogesnių aplikacijų, bet kas iš to, kai daugelis naudoja skype. Pavyzdžiui visi mano draugai, pažįstami naudoja tik skype. ;D

            • Vadinasi veikia taip kaip „gydytojas liepė“.
              Skype tipo pokalbių programėlių yra prikurtas gyvas velnias ir kurias jų naudoti daugelis renkasi pagal poreikį ar aplinką ir dažnai net ne aplikacijos populiarumas lemia pasirinkimą, o tai ką naudoja tavo aplinkoje. Galima pasirinkti kokią išvis nežinomą aplikaciją ir ją naudoti draugų rate ir ji gali puikiai atitikti poreikius.

              Vieni pas ką publika naudoja mišrią techniką naudoja Skype, kiti - Messages (pvz mane pilnai patenkina Messages), treti renkasi kokią nors tik mobiliems įrenginiams tinkamą WatsApp ar kitą panašią.

              Pokalbių aplikacijų Messages, Skype, WhatsApp ir Hangouts galimybių palyginimas 2013-11

              Dėl vartotojų skaičiaus tai jis daugiau/mažiau panašus pas visas populiariausias paslaugas.

              Nors Microsoft neskelbia atskirai Skype vartotojų skaičiaus, o sukergia jį su outlook.com vartotojais, tačiau kažkur yra prasitarusi (prieš pusmetį), kad Skype paskyrų yra apie 800 milijonų tačiau mėnesio vartotojų skaičius yra apie 280 mln.

              2013 metų pradžioje iMessages buvo 250 mln. vartotojų ir kasdien buvo išsiunčiama apie 2 milijardus iMessage žinučių.

              WhatsApp - apie 190 mln. aktyvių vartotojų (ne tų kurie turi paskyrą ir jos nenaudoja). Tiesa reikia paminėti, kad WhatsApp nemokama tik pirmus metus, o paskui, nors ir simboliškai bet reikia mokėti.

              Palyginimui įmečiau ir Google Hangouts, kuri nors ir palaiko tiek kompus tiek ir iOS ir Android, nėra labai populiari nežiūrint milžiniškos Google investicijos. Google, tradiciškai nesilaikydami standartų (jie jų beveik nieku nesilaiko ir jiems reikia viską kurti specialiai: emailo palaikymą, kalendorių palaikymą, adresų knygučių palaikymą, chato palaikymą). Google taip pat nenoriai dalinasi savo skaičiais ir dažnai paklausta apie Hangouts vartotojus pradeda sapalioti visokius 540 milijonų ir panašiai, kas iš tikro yra Google+ paskyrų skaičius tame, o dabar didele dalimi ir YouTube. Manau, Kad hangouts vartotojų skaičius vienženklis milijonas.

            • Jei zmonems nesakysi kad yra geresniu alternatyvu tai jie ir liks is caro laiku kurtomis programomis :)
              As jau visus savo giminaicius ir draugus atpratinau nuo skype
              Siuo metu vieni is geresniu whatsapp, Hangouts ir FB Messenger ir t.t.

  2. Gal kas žinote, kaip Iphone5 įrašytą SKYPE 4.17 versiją pakeisti į senesnę?
    Iš kur ją atsisiųsti ir kaip instaliuoti per PC, nes visur (taip pat ir App Store) duoda atsisiųsti tik naujausią versiją.

    Su šiuo telef naudoju Tele2 Pildyk ir iki šiol per WAP buvo galima Skype naudotis nemokamai, kai sąskaitą budavo tuščia. T.y. kai sąskaitoje pinigų būdavo, už Skype duomenis nuskaitydavo pinigus, kai sąskaitoje pinigų nebelikdavo, Skype toliau buvo galima naudotis. Tačiau nesenai atnaujinus Skype versiją į 4.17 jau Skype su tuščia sąskaita nepasileidžia.

    • Jei turi kitą iOS įrenginį su senesne iOS versija, kurį sinchrionizuoji su iTunes, iTunes aplikacijų bibliotekoje turėtum rasti ir senesnę Skype versiją.
      Jei neturi kito įrenginio ir sinchronizuoji su iTunes atnaujinant versiją senoji išmetama į šiukšliadėžė, gal dar neištuštinai jos arba jei darai „backupus“ sistemos, galėtum paieškoti senesnės Skype app versijos tenai.
      Jei nesinchronizuoji su iTunes - tada normalaus būdo tai padaryti nėra - teks pasipildyti sąskaitą.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų