Copy - suteikia 15GB nemokamos disko vietos kompiuteriniuose debesyse

Copy dar viena aplikacija leidžianti sinchronizuoti ir saugiai laikyti duomenis kompiuteriniuose debesyse bei suteikianti 15GB nemokamos virtualaus disko vietos.

Copy - kompiuterinės debesijos paslauga (copy.com)

Jei failų, kuriuos norite saugiai patalpinti kompiuterinės debesijos serveriuose, turite daugiau, nei vietos šias paslaugas teikiančių kompanijų serveriuose - „Copy“ yra dar viena kompiuterinės devesijos paslaugų alternatyva, nemokamai suteikianti 15GB vietos, o paspaudę ant šios nuorodos ir prisiregistravę, turėtumėte gauti papildomus 5GB (15GB+5GB) ir tokiu būdu turėti 20GB nemokamos (po el. pašto adreso patvirtinimo), virtualaus disko kompiuteriniuose debesyse, vietos ir galimybe dalintis duomenimis su 5 vartotojais.

Copy yra sukurta kompiuterių saugumo ir atsarginių duomenų kopijų saugojimo gigantės Barracuda Networks ir tai reiškia, kad jūsų patalpinti failai bus saugūs jos valdomuose serveriuose. Duomenys Barracuda Networks yra apsaugoti daugiasliuoksniu šifravimo mechanizmu, tame tarpe AES–256 tiek failų persiuntimo metu, tiek ir būdami kompanijos verslo klasės kompiuterinės debesijos (cloud) serveriuose.

Jei paslauga patiks ir nutarsite, kad jums reikėtų 250GB vietos Barracuda Networks serveriuose, šią paslaugą galėsite įsigyti už 9,99$/mėn arba 99$/metams.

Dalinantis duomenimis bendrinamų aplankų pagalba, duomenų užimamos vietos skaičius dalinamas iš žmonių skaičiaus su kuriuo tas aplankas bendrinamas. Pavyzdžiui bendrinant 20GB aplanką su 4 vartotojais, kiekvieno jo Copy duomenų saugykloje bus užimama tik po 5GB vietos.

Copy kompiuterinės debesijos paslauga veikia tiek Apple kompiuteriuose ir iOS įrenginiuose, tiek įrenginiuose su įdiegta Android, Windows ar Linux operacine sistema.

Kita svarbi detalė yra ta, kad Copy neriboja failų dydžių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. bet tai kad laaaaaaaaaaaaaaabai lėti greičiai...
    ok, išmėginau tame pačiame namų tinkle (greitis 90 Mbps realių), tai per valandą ar dvi iš vieno kompo į kitą persikėlė tik 370 MB.... kada persikels 10 GB?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų