Vietoje iPod moteris po eglute rado trintukų ir lapukų komplektą

Temos: iPod, Saugumas, Teisė

Vienai moteriškei iš Mission Beach (Kalifornija) Kalėdų rytas nebuvo kupinas džiaugsmo po to kai ji atidarė, kaip Kalėdų dovaną gauto, iPod dėžutę.

Išpakavusi vyro dovanotą Kalėdinę dovaną - Apple iPod, moteris dėžutėje rado mokyklinių reikmenų rinkinį.

Išpakavusi vyro dovanotą Kalėdinę dovaną - Apple iPod, moteris dėžutėje rado mokyklinių reikmenų rinkinį. Ponia Nevarde sako dėžutėje aptikusi spalvotus trintukus, kurie puikiai tilpo iPod įpakavime ir užrašų lapelius, kurie buvo apkirpti, kad tilptų skyrelyje, kuriame turėtų būti laidai.

Kai Jim Nevarde ir jo žmona grįžo į Target prekybos centrą, kuriame buvo įsigytas iPod ir papasakojo tai kas nutiko, prekybos centro darbuotojas padėjo jiems gauti naują iPod… tačiau ir šio dėžutėje buvo puikiai ten telpantys trintukai ir užrašų lapeliai.

Jim;as sako, kad Target atstovai jam pasakė, kad jie įtaria savo distributorius vykdant prekių apkeitimą, kažkur tarp Apple gamyklos ir jų parduotuvės. Abudu iPod įrenginiai, juos įsigyjant, buvo „gamykliniame“ įpakavime ir aptraukti plėvele.

Oficialiame „Target“ pareiškime CBS8 kanalui sakoma: „Target yra žinoma, kaip labai gerą reputaciją turinti parduotuvę ir šį incidentą mes laikome labai rimtu bei tiesiogiai bendraudami su pirkėjais išsprendėme incidentą jiems tinkamu būdu. Mes tiriame įvykį ir šiuo metu neturime daugiau ką apie jį pasakyti“.

Paskutiniu metu istorijų su tokiais nemaloniais nuotykiais girdima vis daugiau ir dažniau. Šiais metais Colin Marsh, Jungtinėje Karalystėje dovanų savo dukrai nupirko iPad, kurio dėžutėje aptiko molio gabalą, o pernai kanadietė Wallmart prekybos centre įsigijusi iPad atidariusi dėžutę rado ją pilną geltonų lapelių. Ir tai istorijos kai Apple įrenginiai perkami gerą reputaciją turinčiose parduotuvėse, o istorijų kai prekybos centrų ar MacDonalds parkavimo aikštelėse įsigytų iPhone ar iPad dėžutėse aptinkami molio ar plastilino gabalai spaudoje pasirodo periodiškai. Kol kas daugelio tokių apgaulių pėdsakai veda į Kanadą.

Būkite atsargūs ir nepirkite Apple prietaisų iš bet ko ir tikrinkite dėžučių turinį pardavėjų akivaizdoje.

Dažnai skaitydamas tokias istorijas, susimąstau kaip Lietuvoje sureaguotų prekybininkai atnešus jiems iPad, iPhone ar iPod ir pareiškus, kad atidarius dėžutę namie buvo aptiktas molio gabalas“.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų