Panašu, kad šiemet po eglute daug žmonių rado iPhone ar iPad

iPhone5s ir iPhone5c

Atrodo, kad šių metų Kalėdų senelis buvo labai dosnus ir daug žmonių tiek Lietuvoje, tiek ir kitose pasaulio šalyse, po eglute rado Apple iPhone ar iPad.

Kodėl taip manau?

iTunes Store nemokamų aplikacijų TOP 10 (2013-12-26)

Užmetus akį į iTunes Store, kurioje rodomos populiariausios aplikacijos pagal atsisiųstų skaičių (tai nėra visų laikų populiariausios, o tos kurios populiariausios dabar) nesunku pastebėti, kad TOP 10 pasikeitė.

Sprendžiant iš to, kokios aplikacijos pasirodė TOP’e galima spręsti, kad iOS įrenginius, po eglute, rado daug žmonių. Dabar nemokamų aplikacijų dešimtuke aplikacijos, kurias dažniausiai, pirmoje eilėje atsisiunčiamos į naujus įrenginius: Facebook, YouTube, Instagram, Facebook Messenger, Skype, nemokami žaidimai Angry Birds ir Candy Crush Saga. Pirmoje vietoje yra Apple aplikacija „12 Days of gifts“, kurios pagalba Apple dalina nemokamas dovanas 12 dienų ir pirmoji dovana pasirodė šiandien.

Žinoma, čia tik spėjimas (nors nemanau, kad dauguma vartotojų artėjant naujiems metams atstatė gamyklinius savo iOS įrenginių nustatymus ir aplikacijas siuntėsi iš naujo). Šventinio, dovanų pirkimo bumo rezultatai turėtų paaiškėti sekančių metų pradžioje, kai Apple paskelbs finansinius ketvirčio rezultatus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų