Moteris įsigijo iPad pilną kažkieno nuotraukų

Temos: Apple, iPad, Teisė

Kanadoje moteris, juodojo penktadienio pirkimo karštinės metu, Target prekybos tinklo parduotuvėje įsigijo naują iPad ir aptiko, kad jame pilna kažkieno nuotraukų ir telefono numerių.

Paprastai, įsigijus naują automobilį ir pirmą kartą jį užvedus pamatysime, kad jo spidometre nėra 0000000 kilometrų, bus bent vienas kilometras nuvažiuotas, bet tai normalu. Tačiau ar ši taisyklė tinka ir užklijuotose dėžutėse pardavinėjamiems iPad? Manau, kad įsigiję naują iPad tikrai nesitikime ten rasti krūvos kažkieno privataus gyvenimo nuotraukų, tačiau kanadietė policininkė Robin Crowley įjungusi savo iPad rado būtent tai: šimtus kažkieno šeimos ir draugų nuotraukų, kontaktų sąrašą ir pilną kalendorių įrašų ir tai nebuvo taip, kad Apple stebuklingu būdu žinojo, kad būtent Robin įsigis šį iPad Air ir gamykloje įrašė jos nuotraukas ir kontaktus iš Facebook.

Gal būt šis įrenginys buvo skirtas demonstracijoms iPad pardavimo vietose ir Apple šią informaciją įrašė ruošdama įrenginį šiuo tikslu, o Target, per klaidą, jį pardavė. Apple turės tai išsiaiškinti.

Paskutiniu metu su iPad susiję eilė keistų istorijų. Neseniai vyras JK įsigijęs naują Tesco parduotivėje iPad aptiko, kad vietoje dukrai dovanų nupirkto iPad, dėžutės viduje yra gabalas molio (tiesa pasakius šiame nusikaltime įtariama neapsieita be kanadiečių), pernai Wallmart parduotuvių centre moteriškė iš Teksaso įsigijusi iPad dėžutės viduje vietoje iPad aptiko krūvą geltonų užrašų lapelių.

Būkite dėmesingi ir patikrinkite dar parduotuvėje ar tikrai užrašas ant dėžutės, jos turinys ir tai ką norite įsigyti sutampa.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų