12 dienų dovanos iš Apple: 3-ia dovana [atnaujinta]

Tema: Apple

Šiandien Apple dovanoja trečią dovaną iš savo „12 days of Gifts“ programos. Dovanas atsisiųsti gali savo iOS 7 įrenginiuose įdiegę Apple aplikaciją „12 days of Gifts“.

Nuo gruodžio 26 dienos iki 2014 sausio 6, 12 dienų iš eilės, kiekvieną dieną Apple savo ištikimiems iOS 7 vartotojams dovanoja po vieną dovaną ir šiandien, 3-ioji Apple dovana yra Camilla Läckberg – švedų autorės, kurios trileriai stulbinamu greičiu užkariavo visą pasaulį knyga „the Ice Princess“ (Ledo princesė).

Knygą atsisiųsti ir skaityti galima tiek iOS tiek ir OS X Mavericks iBooks aplikacijose.

Camilla Läckberg knyga “Ledo princesė”

Ekonomistės išsilavinimą turinčios, trijų vaikų motinos šiuo metu gyvenančios Stokholme rašytojos, kurios trileriai stulbinamu greičiu užkariavo visą pasaulį Camilla Läckberg knyga “Ledo princesė” pradeda trilerių seriją: Fjelbaka (mažas šiaurės Švedijos miestelis), kur gyvena tik 1000 gyventojų, ir visi vienas kitą pažįsta; šcherai, saulėje mirguliuojantis vanduo, ramios įlankos, laiveliai… Saugu, ramu ir gera. Taip mano ir žurnalistė Erika Falk, į gimtąjį kaimelį atvykusi tvarkyti mirusių tėvų namo. Kaip tik todėl ją taip sukrečia vaikystės draugės žūtis: gražuolė Aleksandra randama vonioje perpjautais riešais, žiemos šaltis jos kūną jau pavertęs ledu. Tačiau sunku patikėti, kad tai savižudybė. Ši mirtis neduoda Erikai ramybės; toliau rausdamasi draugės gyvenime, ji atskleidžia vis daugiau paslapčių. Kai prie tyrimo prisideda ir kitas Erikos vaikystės draugas, tyrėjas Patrikas Hedstriomas, kai kam ima darytis ankšta… Tačiau ar kaimelio gyventojai pakęs beatodairišką kišimąsi į tai, kas turėtų likti už uždarų durų? Erikos ir Patriko tandemas įsuka skaitytoją į šiurpinantį verpetą, kunkuliuojantį po iš pažiūros ramiu ledu.

Nuoroda knygos atsisiuntimui tiems, kas neturi įdiegę aplikacijos ar iOS įrenginiuose įdiegta senesnė iOS versija: Camilla Läckberg knyga „the Ice Princess“ (Ledo princesė) iBooks Store - 2,99€ vertės dovana.

JAV Apple ID turintiems 3-a Apple dovana

Lonely Planet išleista elektroninė knyga Travel 2014

JAV Apple ID turintiems 3-ios dienos Apple dovana yra „Best in Travel 2014“ knyga išleista, ko gero geriausios, kelionių gidų leidėjos „Lonely Planet“. Šios dovanos vertė 5,49€ Nuoroda į JAV iBook Store Lonely Planet knygos „Best in Travel 2014“ atsisiuntimui.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Kaip suprantu, dovanos skiriasi pagal regionus?

    • Kartais taip. Pernai buvo, kad Apple dovanojo kažkokią tai muziką, bet iTunes Store LT jos nebuvo. Tokiu atveju reikia skambinti Apple, tos muzikos/video ar aplikacijos greičiausiai negausi, nes jos iTunes nėra dėl licencijos Lietuvoje nebuvimo, bet Apple gali tai kaip nors kompensuoti. :)
      Šiandien LT ir UK ta pati dovana, US dar nežiūrėjau.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų