O ne! Bose, sugedo mano kompiuteris. Ar galiu eiti namo?

Temos: Mac, macOS

O ne! Mano Mac ar mano PC sugedo! Kaip baisu aš nebegaliu dirbti! Ar galiu eiti namo? Jei kuriuo nors metu pasijutote, kad daugiau nebegalite išsėdėti biure, gali pabandyti pagudrauti parodydami, kad jūsų naudojamą kompiuterį ištiko „Kernelio panikos priepuolis“.

OSX KernelPanic ir BSOD

Norint taip „pagudrauti“ (turėkite omenyje, taip gudraudami, pelnytai rizikuojate prasti pasitikėjimą) nereikia laužyti savo Mac ar PC kompiuterio, tereikia apsilankyti „Happy Hour Virus“ svetainėje.

Apsilankę „Happy Hour Virus“ svetainėje, kelių pelės paspaudimų pagalba galėsite iššaukti netikrą jūsų kompiuterio sistemos gedimo ekraną. Jei norite galite iššaukti OS X Kernel panic ekraną net Windows kompiuteryje ar Mac kompiuteryje parodyti mėlyną Windows kompiuterio mirties langą.

Svetainėje galite simuliuoti ir ekrano gedimą užpildydami jį mirguliuojančiais spalvotais brūkšniais, kurie yra būdingi tam tikrų monitoriaus ar vaizdo plokštės gedimų atvejais.

Nereikia pergyventi dėl kompiuterio vertimo supanikuoti. Vienintelis dalykas ką daro svetainė tai parodo kombinuotą „OS X Kernel panic“ vaizdą, arba mėlyname fone simuliuoja garsų Windows BSOD ekraną užpildydama jį tokiai nelaimei būdingu tekstu. Atšaukti panikos ekrano vaizdą galite paprasto Esc klavišo paspaudimu.

Jei patiko šis pokštas, bet nenorite pastoviai lankytis šioje svetainėje, galite Cmd ⌘-Shift ⇧-3 klavišų kombinacijos pagalba „panikos ištikto kompiuterio“ ekrano vaizdą išsaugoti, patalpinti kokiame nors aplanke ir panaudoti jį kaip kompiuterio ekrano užsklandą (System Preferences > Desktop & Screen Saver). O jei naudojate „karštų kampų“ (hot corners) funkciją tai ir greitai tą vaizdą iššaukti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų