Greitai ir mes kilsime ir leisimės žaisdami Angry Birds

Europos aviacijos saugos agentūra, sekdama FAA pavyzdžiu paskelbė, kad patvirtino elektroninių prietaisų naudojimą visose lėktuvo skrydžio fazėse.

EASA iki lapkričio mėnesio pabaigos žada paskelbti nurodymus ir tada Europos oro linijos galės keleiviams leisti naudotis išmaniais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ar e-skaityklėmis „nuo vartų iki vartų“.

Šie įrenginiai, kelionės metu, vis tiek turės būti perjungti į skrydžio režimą, o didesni elektroniniai prietaisai kilimo ir leidimosi metu turės bus saugiai padėti, kad išvengti galimų sužeidimų dėl po lėktuvo saloną skraidančių nešiojamų kompiuterių.

Skambučiai naudojantis mobiliais telefonais skrydžio metu nebus leidžiami, tačiau EASA sako ieškanti galimybių leisti naudotis mobiliais telefonais ir skambinimui skrydžių metu. Labai tikiuosi, kad EASA tokių galimybių neras, nes jei ilgesnio skrydžio metu, šalia atsisėstų kokia nenutrūkstama įspūdžių „tryda“ telefonu linkusi pasidalinti keleivė, būtų sunku rasti tinkamų argumentų jai pasiūlyti išeiti telefonu pašnekėti į lauką.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų