Dabar galite Siri paklausti dainos žodžių

Neseniai Wolfram Alpha pranešė, kad į savo galingą paieškos varikliuką įdiegė dainos žodžių paiešką ir Siri be eilės kitų dalykų, dabar sugeba pateikti ir dainos žodžius, tereikia paprašyti.

Norėdami sužinoti dainos žodžius, aktyvuokite Siri (iOS įrenginyje paspaudę ir palaikę nuspaudę „Home“ mygtuką) ir paklauskite „What are the lyrics to <dainos pavadinimas>“, pavyzdžiui: „What are the lyrics to White Queen“. Siri, prieš pateikdama atsakymą gali užtrukti kiek ilgėliau nei įprasta, tačiau ne per ilgai, kad nesulauktumėte atsakymo.

iOS7 Siri dainos teksto paieška

Wolfram Alpha dainos žodžių paieška informaciją gauna iš LyricFind, kuri turi licencijas iš daugiau nei 2000 įrašų studijų todėl yra didelė tikimybė, kad rasite ieškomos dainos žodžius.

Tiesa, man ne visų dainų žodžius pasisekė išgauti iš Siri, pavyzdžiui vokalinio instrumentinio ansamblio Queen dainos „White Queen“ žodžius Siri parodė be jokio vargo, tačiau užklausus tos pačios grupės „Bohemian Rhapsody“ žodžių man parodydavo, nors ir teisingą, bet internetinės paieškos rezultatų sąrašą.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų