Žodžio kaina

Buvusio Qualcomm vado atvejis man priminė vieno mano kolegos kažkada minėtą frazę, kuri įstrigo mano atmintyje „Nesakyk, pasakei - neužrašyk, parašei - nepasirašyk, pasireašei - pats kaltas“.

Po to kai Qualcomm vadovas Anand Chandrasekher neigiamai pasisakė apie Apple 64-bitų procesorius ir jų galimybių išnaudojimą naujuosiuose Apple mobiliuose įrenginiuose, neužilgo, jis tapo buvusiu Qualcomm vadovu.

Anand Chandrasekher buvo suteikta nauja pozicija kompanijoje ir tai įsigaliojo tą pačią akimirką kai apie tai buvo pranešta. Anand Chandrasekher ir toliau atsiskaitinės Qualcomm prezidentui ir COO Steve Mollenkopf. Po šio pozicijos pakeitimo, Anand Chandrasekher buvo išimtas iš Qualcomm lyderių ir vadovų sąrašo kompanijos svetainėje.

Chandrasekher šį mėnesį yra pasakęs, kad 64-bit A7 procesoriaus naudojimas yra gudrus triukas, kuris visiškai nenaudingas.

„Aš žinau kilo daug triukšmo dėl to, kad Apple pradėjo naudoti A7, bet mano galva tai reklaminis triukas, nes iš to vartotojui nėra jokios naudos“, - IDG naujienų tarnybai sakė, dabar jau buvęs, Qualcomm vadovas.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų