Western Digital išorinių diskų savininkus įspėja dėl galimo duomenų praradimo

Western Digital savo klientams išsiuntinėjo laiškus su įspėjimu apie galima duomenų praradimą kai diskas pajungiamas prie Mac kompiuterio su įdiegta OS X Mavericks operacine sistema.

Internete esančiuose forumuose nemažai nusiskundimų iš WD diskų savininkų atnaujinusių savo kompiuterius į OS X Mavericks rašančių, kad neteko išoriniuose Western Digital diskuose esančių duomenų.

Savo laiške klientams Western Digital įspėja, kad dėl jos WD Drive Manager, WD Raid Manager ir WD SmartWare programinės įrangos naudojimo Mac kompiuteriuose su OS X Mavericks ir prašo vartotojų šias aplikacijas iš kompiuterių pašalinti prieš diegiant OS X Mavericks arba jei Mavericks jau įdiegta, pašalinti jas tuojau pat.

panašu, kad didžiausia grėsmė prarasti duomenis yra WD diskų savininkams, tačiau Western Digital įspėja, kad dėl aukščiau minimų aplikacijų kaltės duomenys gali būti sugadinti ir kitų gamintojų kietuosiuose išoriniuose diskuose.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Tpfu... Gerai, kad su Snow Leo viskas OK!

    • Pas mane 2 WD diskai išoriniai tinkle, bet kaip ir viskas ok su jais, nes jie paprasti ir jokių „utėlių“ papildomų jiems nereikia.
      Visada stenguosi pirkti net RAID'us driverless, kad nereikėtų programų papildomų ar tvarkyklių, o užtektų sistemos resursų, nes priešingu atveju būna vargo atnaujinus operacinę ir tai tinka bet kuriai operacinei, ne tik Apple.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų