iPad 5, iPad mini 2, Mac Pro ir OS X Mavericks [gandai]

Temos: Apple, iPad, Mac Pro, macOS

Anot, paprastai patikimus informacijos šaltinius turinčios AllThingsD, Apple atidengs paslapties skraistę nuo iPad 5 ir iPad Mini 2 spalio 22 dieną.

AllThingsD teigia, kad spalio 22 dieną Apple ne tik paskelbs apie iPad 5 ir iPad Mini 2, bet ir paskelbs daugiau informacijos apie laukiamus Mac Pro ir OS X Mavericks.

Sakoma, kad iPad 5 bus lengvesnis ir plonesnis, turės geresnę kamerą ir 64-bitų A7, tokį patį kaip iPhone 5s, procesorių. iPad mini 2 tikimasi išvysti su retina ekranu bei taip pat jame turėtų plakti A7 širdis. AllTingsD sako, kad: „nėra aišku ar Touch ID bus panaudotas iPad produktų linijoje, tačiau teigia, kad tokia tikimybė yra“.

Naujieji Mac Pro stipriai patobulinti ir labai laukiami profesionalų, nors kai kurios jo plėtimo galimybės nors ir platesnės, tačiau gali atsieiti brangiau.

OS X Mavericks turės daugiau nei 200 naujovių bei Mac operacinės sistemos patobulinimų.

AllThingsD nepraneša nei vieno iš šių produktų pateikimo galutiniams vartotojams datų, tačiau Apple, įprastai, tokius produktus išleidžia greitai po pranešimo. Oficialiai Apple apie Mac Pro ir OS X Mavericks yra pasakiusi tik tai, kad šie produktai pasirodys rudenį.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų