Dienos naujienos trumpai (2013/10/10)

Tema: Naujienos
Šios dienos naujienos ir gandai vienaip ar kitaip susiję su technologijomis ir Apple, bet suklasifikuoti Mac Arena straipniai.
  • Bendrovė „Yahoo!“ pranešė savo elektroninio pašto paslaugos pašto dėžučių talpą sumažinusi iki 1 terabaito. Iki šiol „Yahoo!“ skelbė, kad jos pašto dėžučių talpa yra neribota. „Yahoo!“ atstovė pabrėžė, kad nė vienas nemokamos „Yahoo! Mail“ pašto paslaugos vartotojas niekada nėra viršijęs 1 TB ribos savo pašto dėžutėje. Jei taip kada nors atsitiktų, bendrovė žada peržiūrėti savo el. pašto paslaugos teikimo tvarką ir atitinkamai ją pakoreguoti.
  • Bendrovė „Samsung“ oficialiai pristatė pirmąjį pasaulyje telefoną lenktu ekranu „Samsung Galaxy Round“
  • „Kaprica Security“ kartu su elektronikos įrenginių priedų gamintoja „Belkin“ kuria naujos kartos kroviklį išmaniesiems telefonams, kuris įkrovos metu galėtų juos skenuoti ieškodamas virusų ir kitokių kenksmingų programų. Nieko nuostabaus, kad pradžioje prekyboje atsiras „Scorpion“ modelio krovikliai skirti Android“ telefonams.
  • P. Korėjos leidinys eToday praneša, jog kompanija HTC bus parduota kinų korporacijai Lenovo. Abiejų firmų vadovai šiuo klausimu kalbasi jau nuo 2013 metų rugpjūčio mėnesio. Jei tikėti pateikiama informacija, Lenovo nori gauti iš HTC jos prekinį ženklą. Tai bus labai panašus ėjimas, kaip ir su IBM nešiojamais kompiuteriais, kurie leido Lenovo naudoti tarpo verslo atstovų populiarų ThinkPad prekinį ženklą.
  • Praėjus dviems mėnesiams po to kai Google pareikalavo Microsoft pašalinti jos sukurtą YouTube aplikaciją iš Microsoft programėlių parduotuvės, nes pastaroji pažeidė Google taisykles - Microsoft šiandien išleido naują YouTube aplikacijos skirtos Windows Phone versiją.
  • PC pardavimai krenta jau šeštą ketvirtį iš eilės, Pagrindinė to priežastis, vis daugiau žmonių ir įmonių renkasi planšetinius kompiuterius.
  • Apple sumažino iPhone 5c užsakymus gamintojams 50 procentų ir dabar šie vietoje 300 000 vienetų turi pagaminti 150 000 iPhone 5c per dieną.
  • Microsoft aktyviai ruošiasi spalio 22 dienai, kai prekyboje debiutuos planšetiniai kompiuteriai Surface 2 ir Surface Pro 2. Ta proga buvo išplatintas vaizdo klipas, kuriame pasakojama kaip buvo kuriami priedai Type ir Touch Cover. Man keista klausyti, kai žmonės sako, kad iščiupinėjo viską ir kad didžiuojasi šiuo kūriniu, kurio atlenkiama kojelė taip trūkčioja, kad atrodo arba tuoj nulūš arba jau yra sulūžusi.

Mac Arena dienos straipsniai (2013/10/10)

Aplikacijos
Statistika
Samsung
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų