Naujosios iWork ir iLife aplikacijų piktogramos

Porą naujųjų iOS skirtų iWork ir iLife paketo aplikacijų piktogramų, Apple netyčia buvo parodžiusi praeitą savaitę, o šią savaitę jos jau oficialiai Apple svetainėje.

Praeitą savaitę Apple netyčiom išsprūdo kelios naujosios iOS aplikacijų piktogramos, o šią savaitę, savo „Built-in Apps“ puslapyje, Apple jas jau demonstruoja oficialiai ir viešai.

Atnaujinimas: 2013-10-21 04:19 LT laiku
Atrodo ir šį kartą buvo „netyčiukas“, nes man benaršant Apple svetainėje ir ieškant dar ko nors naujo, iLife ir iWork paketų aplikacijų piktogramos staiga vėl tapo „senovinės“. Čia matyt Apple taip testuoja, savo greitą svetainės informacijos pakeitimą po 22 dienos pranešimo.

iOS 7 iWork (Pages, Numbers ir Keynote) ir iLife (iPhoto, iMovie ir GarageBand) paketų aplikacijų piktogramos

Naujosios iWork (Pages, Numbers ir Keynote) bei iLife (iPhoto, iMovie ir GarageBand) aplikacijų piktogramos, kaip ir reikia tikėtis, priderintos prie iOS 7 išvaizdos ir yra plokštesnio vaizdo. iPhoto ir GarageBand piktogramos yra identiškos toms, kurias Apple trumpam buvo parodžiusi iCloud nustatymuose, tačiau kitos iLife ir iWork paketo naujosios piktogramos matomos pirmą kartą.

iMovie piktograma, lyginant ją su ankstesniąja, nestipriai pasikeitė, tačiau kitų aplikacijų piktogramų pakeitimai radikalūs.

Taip pat Apple puslapyje, trumpam, buvo pasirodžiusi informacija sakanti, kad visi iOS 7 vartotojai GarageBand aplikaciją galės atsisiųsti nemokamai (dabar aplikacijos kaina 4,49€), o papildomus instrumentus bus galima įsigyti pačioje aplikacijoje.

iPhoto, iMovie, Pages, Numbers ir Keynote aplikacijas nemokamai atsisiųsti gali visi, kurie įsigijo ir aktyvavo naujus iOS įrenginius po 2013 metų rugsėjo 1 dienos. Kitiems norintiems šias aplikacijas naudoti savo iOS įrenginiuose, kiekviena jų kainuoja po 8,99€.

Tikėtina, kad Apple pakeistos išvaizdos iWork ir iLife aplikacijas pristatys antradienio renginio metu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų