Apple atnaujino Java

Jei esate iš tų, kuriems reikalinga Java ir saugumo sumetimais nesate jos atjungę, Apple atnaujino Java SE skirtą OS X operacinėms sistemoms.

Apple išleido Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard, OS X 10.7 Lion ir OS X 10.8 Mountain Lion operacinėms sistemoms skirtus Java atnaujinimus.

Šie atnaujinimai pagerina Java saugumą, patikimumą ir suderinamumą. Naudojant Safari 5.1.9 ar naujesnę, šių įskiepių pagalba galėsite kontroliuoti Java teises svetainės lygmenyje.

Prieš atnaujinant Java reikia uždaryti visas interneto naršykles.

OS X Lion, Mountain Lion ir naujesnėms OS X versijoms skirtas atnaujinimas ištaiso klaidą dėl kurios Java aplikacija nebrėžia linijų ar nereaguoja į vartotojo komandas. Šis atnaujinimas pašalina Java įskiepį iš sistemos. Norėdami naudotis Java, ją atsisiųsti iš Oracle galėsite puslapyje, kur ji reikalinga paspaudę ant „Missing plug-in“ teksto. Šis atnaujinimas taip pat pašalina Java nustatymų aplikaciją, kuri nebereikalinga norint pakeisti Java nustatymus.

Atnaujinimą skirtą OS X Lion, OS X Mountain Lion ar naujesnėms OS X versijoms galite atsisiųsti iš Apple atnaujinimų svetainės.

OS X Snow Leopard operacinei sistemai skirtas atnaujinimas 17, Java SE 6 versiją pakels iki 1.6.0_65, šiai OS X versijai skirtą atnaujinimą rasite Apple svetainėje

Daugiau informacijos apie šį atnaujinimą rasite adresu: http://support.apple.com/kb/HT1222

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų