18 procentų iOS 7 įrenginių per 24 valandas

Temos: Apple, iOS, Statistika

Vakar 20:00 Lietuvos laiku išmušė ta valanda apie kurią buvo taip daug šnekėta per paskutinį pusmetį. Apple paskelbus iOS 7 eros pradžią, iOS įrenginių savininkai taip uoliai ėmė naujinti savo įrenginių operacines sistemas, kad net Apple serveriams pasidarė riesta.

Tiems kas atkakliai stengėsi atsinaujinti tiesiai įrenginiuose sekėsi sunkiau ar lėčiau, tie kas iOS naujino iTunes pagalba - geriau, bet atkakliausiems tai pasisekė ir dabar jie jau gali įvertinti iOS 7 darbą realiame gyvenime.

Chitika Insigts, stebėjo naujosios iOS įsisavinimą. Naudodama savo Chitika Ad tinklą, kompanija galėjo stebėti milijonus Šiaurės Amerikos iOS įrenginių ir iOS 7 augimą.

Žemiau esančioje lentelėje galite matyti iOS 7 ir iOS 6 įsisavinimo palyginimus pirmųjų 24 valandų bėgyje po šių iOS versijų paskelbimo. Ir neginkluota akimi matosi, kad iOS 7 populiarumas daug didesnis.

Šaltinis: Chitika Insights. iOS 7 ir iOS 6 įsisavinimo palyginimus pirmųjų 24 valandų bėgyje po šių iOS versijų paskelbimo
Šaltinis: Chitika Insights
iOS 7 ir iOS 6 įsisavinimo palyginimus pirmųjų 24 valandų bėgyje po šių iOS versijų paskelbimo. Duomenys surinkti JAV ir Kanadoje.
Mac Arena paros lankomumop statistika rodo, kad 34% lankytojų turi įdiegę iOS 7, 41% - iOS 6.1.3, 16% - iOS 6.1.4 versijas, likusi dalis tenka iOS 5.1.1, iOS 6.1.2, iOS 6.1 ir kitoms versijoms.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų