Daugiau nei pusė programuotojų naujoms aplikacijų versijoms reikalaus iOS 7

Twitterriffic aplikacijos kūrėjas savo tinklaraštyje atliko programuotojų apklausą, kurioje iOS programuotojai atsakė į klausimus susijusius su jų aplikacijų palaikymu ir naująja Apple iOS 7 versija.

Pats Craig Hockenberry dabar stipriai užsiėmęs savo aplikacijų pritaikymui iOS 7 ir pasidomėjo kiek kitų programuotojų tai daro taip pat kaip ir jis - nustoja palaikyti aplikacijas bet kokia iOS versijai žemesnei nei iOS 7. Neoficialioje Hockenberry apklausoje dalyvavo 575 programuotojai:

  • 95% atsakė, kad dirba atnaujindami savo aplikacijas iOS 7
  • 52% atsakė, kad naujos jų aplikacijų versijos nepalaikys jokių iOS versijų žemesnių nei iOS 7
52% programuotojų, savo atnaujintose aplikacijose, ruošiasi palaikyti tik iOS7

Pirmasis skaičius nestebina, nes dauguma programuotojų nori, kad jų aplikacijas naudotų kuo daugiau vartotojų ir stengiasi jas atnaujinti bei nori, kad jų aplikacijos maksimaliai atitiktų naujosios iOS 7 vartotojo sąsajos dvasią ir derėtų jos įrenginiuose. Tačiau antrasis atsakymas - gali sukelti nerimą senesnių iOS prietaisų, kurie neturės galimybės būti atnaujinti į iOS 7, savininkams.

Senesnių iOS prietaisų vartotojams tai, tikriausiai, turėtų būti signalas pamąstyti apie savo įrenginių atnaujinimą, nes priešingu atveju jų mėgstamos aplikacijos paliks juos užmarštyje.

Šaltinis: Craig Hockenberry tinklaraštis

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų