Nokia „stato“ ant fotografijos - Lumia 1020

Norėdama pagerinti savo telefonų populiarumą, antradienį Nokia pranešė apie naują 41 megapikselio fotoaparatą su galimybe iš jo paskambinti - Lumia 1020.

Naujoji Nokia Lumia 1020 su 41-o megapikelio kamera yra populiaraus praeitų metų modelio, Symbian operacinės pagrindu veikiančio 808 PureView pasekėjas.

Nokia Lumia 1020, su neįprastai daug megapikselių net ir profesionaliems fotoaparatams jutikliu, turi visas profesionaliems fotoaparatams būdingas funkcijas: leidžia keisti ISO jautrumą, išlaikymą, baltos balansą ir t.t. Fotografuojant, Lumia 1020 nuotraukas išsaugo dviejuose failuose: aukštos rezoliucijos - 41MP ir 5MP kuriais paprasta dalintis.

Prie Lumia 1020 galima pajungti papildomą laikiklį, kuris šiam telefonui suteikia labiau tradicinio fotoaparato išvaizdą bei turi papildomą baterijų paketą, USB jungtį ir fotografavimo mygtuką.

Be integruoto fotoaparato, telefonas turi 4,5" AMOLED PureMotion HD+ ekraną leidžiantį vaizdą matyti 1280x768 skiriamąja geba, turi 2GB RAM bei jo širdis - 1,5GHz dviejų branduolių MSM8960 procesorius, toks pats kaip ir pas Lumia 925 ir Lumia 920 telefonų modelius ir joje bus įdiegta Windows Phone 8 operacinė sistema.

Nokia Lumia 1020, kurios pagalba gerą vardą turinti Suomijos mobilų telefonų gamintoja bandys atriekti sau didesnį, šiuo metu Android ir iOS prietaisų užgrobtą išmaniųjų telefonų rinkos gabalą - bus leidžiama 3-jų spalvų: juodos, baltos ir geltonos.

Daugiau techninės informacijos apie Nokia Lumia 1020 rasite Nokia svetainėje.

Žemiau esančiame video, kuriame filmuojama keistai laikant „kamerą“, šiek tiek vaizdinės medžiagos apie Nokia Lumia 1020.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų