Samsung Galaxy S4 reklamoje naudoja iPhone dydžio telefoną

Samsung kopijuoja Apple

Samsung gerai žinoma kompanijai, kaip sekanti kiekvieną Apple „blakstienos virptelėjimą“ ir naudojanti Apple frazes savo pristatymuose, kopijuojanti reklaminių akcijų taktiką bei tuos pačius modelius savo reklamose jau nekalbant apie prietaisų dizaino elementų ir bendro vaizdo kopijavimą.

Moteris su išmaniuoju telefonu
Nuotrauka: Shutterstock.com

Naujausioje savo reklamoje, Samsung naudoja nuotrauką iš Shutterstock.com, kur profesionalus modelis nusifotografavo nuotraukų serijai pavadinai „Graži moteris guli ant sofos ir laiko savo išmanųjį telefoną“. Telefonas, kurį ji laiko yra iPhone, tai aišku net ir, pagal Shutterstock.com reikalavimus, panaikinus visus kompanijų pavadinimus ar simbolius.

Žinoma, Samsung nenaudoja savo reklamoje nuotraukos su iPhone, jie įklonavo Samsung Galaxy S4, kuris atrodo tikrai per mažas moteriškose rankose žinant koks gremėzdas jis yra realybėje. Gal čia yra viena iš Samsung gudrybių naudoti reklamose iPhono dydžio Samsung Galaxy S4 telefonus, taip, apgaulės būdu stengiantis privilioti daugiau moteriškos lyties atstovių pirkti Galaxy S4, nes įdėjus Galaxy S4 reklamoje į moteriškas rankas, vargu ar kuri „moteriško dydžio“ moteris susiviliotu tokia plyta.

Kadangi, Samsung panaudota nuotrauka yra iš Shutterstock.com - jie su ją gali daryti ką tik nori, tikiuosi jie už ją sumokėjo.

C'mon Samsung – pasaulyje tiek gražių modelių ir jų nuotraukų su mobiliais telefonais, nejaugi taip svarbu „paraidžiui“ kartoti Apple, nejaugi fantazijos ir kūrybiškumo nebuvimas yra tautinis bruožas?

Šaltinis: samsungcopiesapple

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Tai va po tokių ir panašių samssung'o žingsnių net teliko nebesinori su tuo pavadinimu pirkti. Nusirito tikrai žemai...

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų