WWDC 2013 bilietai išparduoti keliaukite į AltWWDC

Tema: Apple

Kaip ir reikėjo tikėtis, bilietai į Apple 2013 WWDC (World Wide Developers Conference) išparduoti per porą minučių.

Šiais metais Apple prieš dieną paskelbė apie bilietų į WWDC pardavimo datą ir daugelis norinčių patekti į šį renginį buvo pasiruošę. Apie tai, kad reikia būti pasiruošus iSapiensLT puslapyje Facebook’e rašiau ir aš.

Apple riboja vienam žmogui parduodamų bilietų kiekį: vienas žmogus gali nusipirkti 1 bilietą, o organizacijos 5 bilietus, tačiau perkant 5 bilietus, kiekvienas organizacijos darbuotojas turi prisijungti su savo Apple ID ir tą bilietą nusipirkti. Naudojant organizacijos kortelę, kuri negali būti šiam tikslui panaudota daugiau nei 5 kartus.

Stengdamasi išvengti bilietų perpardavimo e-Bay ar kitose panašiose svetainėse – Apple bilietus daro vardinius ir įeinant į renginį reikia turėti ir asmenybę patvirtinantį dokumentą. Jei kam smalsu kiek kainuoja bilietas į WWDC, tai jo kaina — 1 599 JAV$. ebay galima išvysti WWDC bilietų kainas siekiančias dešimtis tūkstančių dolerių, bet ir tie bilietai greitai dingsta, nors neaišku kokiu būdu, ebay įsigytais bilietais, žmonės ruošiasi patekti į WWDC, nes bilietai vardiniai.

Visiems paniškai puolant pirkti „auksinius“ bilietus, neapsieita ir be nesusipratimų… visa eilė žmonių ekrane pamatė „server error“ ir atnaujinę ekraną (refresh) – „Sorry tickets are sold out“. iOS programuotojas Josh Avant twitter’yje ironizavo rašydamas kad „sekančiais metais bilietai bus išparduoti dar iki pradedant juos pardavinėti“.

Jei negavote bilietų ne bėda

AltWWDC 2013

Jei esate registruotas Apple developper programos narys – galėsite kai kurias paskaitas pažiūrėti vėliau internetu arba galite keliauti į AltWWDC (alternative Worldwide Developer Conference) – tai nemokama 5 dienų konferencija skirta tai pačiai publikai kaip ir Apple WWDC. AltWWDC vyks San Franciske birželio 10–14 dienomis.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Tai kaip suprantu čia visi bėgs dabar pasižiūrėti kaip bankrutuoja ta niekam visiškai nė trupučio neįdomi kompanija Apple ;)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų